View from the Entry 

Courtyard looking up at the Study Lounges. Moveable plantation shutters in each room create an ever-changing elevation behind the glass curtain wall.  

Columns supporting the study lounge mass mark the main building entry at the raised courtyard. An elliptical planter anchors the stairs on one side.

Exterior circulation is prevalent in the project, and can be seen running across the different levels to the rear.

Photography by Neil Alexander.

Area: 90000 m²
Price: $12,800,000
Credits: Wayne Troyer-Architect: Lloyd Bray-Architect: Irene Keil-Project Manager
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid Email
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
My project request will be forwarded to the professional. By clicking Request I confirm I have read the Terms & Conditions.