View toward the St. Charles side of campus, from Freret Street.  The building curves through the existing structure of it’s surroundings.  The heavy existing building is offset by the delicacy of the new glass + steel structure.

The continuous flow of traffic through the breezeway is complemented by the motion of the building, as well as by the inhabitation of the public interior space, where long queues form parallel to the movement without.

Photographs by Tracie Ashe, Wayne Troyer.

Area: 952 m²
Price: $330,000
Credits: Wayne Troyer-Architect: Irene Keil-Project Manager: Tracie Ashe-Designer
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid Email
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
My project request will be forwarded to the professional. By clicking Request I confirm I have read the Terms & Conditions.