View of the studio looking toward the existing house.

A lower ceiling height was used at the bathroom to provide a more intimate space as well as deal with the existing roof beyond.

The skylight frames the tops of Live Oak trees on the street in front of the house, and a sandblasted portion at the right is positioned to maintain privacy from the windows of the adjacent property.

The dramatic black-stained cypress vanity and wardrobe are a counterpoint to the clear birch plywood of the studio’s LP and turntable storage components.

Area: 600 m²
Price: $125,000
Credits: Wayne Troyer-Architect: Tracie Ashe-Project Manager
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid Email
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
My project request will be forwarded to the professional. By clicking Request I confirm I have read the Terms & Conditions.