Bathroom by raro, modern | homify
< >
 Bathroom by raro, Modern
< >
 Bathroom by raro, Modern
< >
 Bathroom by raro, Modern
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

EXTERNAL MAKEOVER AND INTERIOR DESIGN OF AN AGRITOURISM FARMHOUSE 
2014, PROJECT AND SUPERVISION

The building is situated in a naturally attractive setting in the Valle dei Laghi in the province of Trento, far from built-up areas, nestled between farmland and woodlands. The project revolves around a recently built yet unfinalised structure, proposing an external makeover and completion of the interior. The most contemporary aspect of the building is the cube to the south-west which has been shielded along the outside by a series of natural larch trunks, secured at both ends and linked to a corten steel sheet roof. From within, these raw tree trunks evoke a greater sense of immersion in the natural surroundings. Inside, the stone stairs are an important feature, splitting the ground floor into two separate areas, the living room and the breakfast area, the first characterised by wood and the other by light.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.