The rear of the house was previously closed off from the living spaces within, with a screened porch off of the back [top, left].  

The new sunroom makes the previous porch space more useable to the residents while opening up the views of the exterior to the inside. The mahogany trim on the window walls compliments the slatted sunscreen built overhanging the facade.  The stairs are wrapped with a greenscreen to allow for a lush view of vegetation outside of the sunroom, complimenting the allee of Live Oak trees that line the street.

Area: 174.3 m²
Credits: Architects + Designers-Wayne Troyer, Toni DiMaggio (project manager,) Megan Bell: Photographers-Sara Essex Bradley, Jeffrey Johnston, Toni DiMaggio
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid Email
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
My project request will be forwarded to the professional. By clicking Request I confirm I have read the Terms & Conditions.