The kitchen opens up to the new sunroom, allowing views of the trees and vegetation outside and bringing a visual connection to the lush City Park area surroundings to the interior.  

The connection to the light and greenery of the exterior enhances the experience of using the kitchen and breakfast area in the sunroom, with the white quartz countertops reflecting the light through the interior space.

Area: 174.3 m²
Credits: Architects + Designers-Wayne Troyer, Toni DiMaggio (project manager,) Megan Bell: Photographers-Sara Essex Bradley, Jeffrey Johnston, Toni DiMaggio
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid Email
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
My project request will be forwarded to the professional. By clicking Request I confirm I have read the Terms & Conditions.