This diagram shows the extent to which the previous 1990s renovation and addition to the residence altered the original design and parti in plan, section, and detailing, resulting in a bulkier and less iconic residence that did not do justice to Curtis and Davis’ original vision. 

The current restoration brings back the original design’s iconic features while retaining the expanded interior area added previously. 

As can be seen in the Façade Elevation Fragments, special attention was also paid to restoring the thin profiles used in the original design

Credits: Wayne Troyer – Principal / Design Director: Natan Diacon-Furtado – Project Manager / Designer: Michael Nunnink - Intern
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid Email
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
My project request will be forwarded to the professional. By clicking Request I confirm I have read the Terms & Conditions.