Bickford park modern study room and home office by solares architecture modern | homify
Bickford Park Modern Study Room and Home Office by Solares Architecture Modern
Bickford Park Modern Study Room and Home Office by Solares Architecture Modern
Bickford Park Modern Study Room and Home Office by Solares Architecture Modern

Bickford Park House is a full renovation of an old Toronto Victorian brick house that required a major retrofit. The new design consolidates separate apartment units into one family home, and a rear addition is removed to give the family 50% more backyard space. Insulation for the retrofit is added onto the exterior of the building using EIFS (exterior insulating finishing system)—a lightweight wall cladding with integrated insulation—in order to maximize interior space while creating a highly efficient, air-tight home.

Similar Photos
Comments