Living room by chalkspace, classic | homify
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

A complete renovation of an historic Victorian villa, this recently completed project involved collaboration with local architects and craftspeople from the outset. Previously divided into a house with a separate basement flat, the interior was re-modelled to return the property into a family home. A beautiful hand crafted staircase was introduced to re-connect the upper floors of the main house with a stunning kitchen and dining area on the lower ground level which in turn opens up to the rear terraced garden.


The interior decoration was designed to respect the period features of the original property with gentle curves to cornices and mouldings. Colour palettes for walls and furnishings give each room its own identity whilst creating a subtle flow from one space to another. The schemes are punctuated by classic and contemporary furniture and lighting; artworks, textured furnishings and floor coverings provide accents of colour throughout this beautiful home.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.