Glenburn house, bearsden by a-cubed design ltd classic | homify
Glenburn House, Bearsden by A-Cubed Design Ltd Classic
Glenburn House, Bearsden by A-Cubed Design Ltd Classic
Glenburn House, Bearsden by A-Cubed Design Ltd Classic

This sandstone property in Bearsden Conservation area was extended to form a dining kitchen space, and utility. The extension was accessed through an existing window opening, cut down to floor level. This frames the view of the glazed gable at the end of the extension. The sandstone and cedar cladding extension is complimented with striking anthracite grey alu-clad glazing. The clients made some of the light fittings themselves. The Farrow and Ball painted kitchen cabinets were designed and installed by The Wee Kitchen Shop, in Glasgow. The Veluxes flood the extension space with light.

Similar Photos
Comments