Dining room by jamie falla architecture | homify
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

The original house was a clumsy mixture of various extension resulting a maze of small and unusable rooms. The proposed design partially demolished the existing house and simply linked the retained parts using the latest in cutting edge materials and building techniques. Keeping the bedrooms in the east wing of the house allowed each room to have a spectacular view over St. Brelade’s bay. The Master Bedoom and balcony to the south has a unique and elevated position over the lap pool and uninterrupted views of the coastline. The kitchen and dining space form the heart of the family home with every room opening onto this double height space.

Colour: White
Credits: Richard Brine
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.