homify 360°: uitbreiding van een familiehuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.

homify 360°: uitbreiding van een familiehuis

Stoa. Stoa.
Broadgates Road SW18 by BTL Property LTD Modern
Loading admin actions …

Vandaag gaan we je een supergaaf huis laten zien met een juiste looks. Typisch zo'n huis dat je verwacht bij homify 360°, want de gaafste woningen laten we altijd in deze serie zien. Vandaag nemen we je mee naar Broadgates Road, Londen, waar we je een woning laten zien met interieurideeën die je zekere zullen inspireren. Dit huis heeft het helemaal op het gebied van ruimte en comfort. Het is volledig op de schop gegaan waardoor een mooie mix tussen traditioneel en hedendaags design ontstond. Genoeg erover gepraat, laten we snel gaan kijken!  

Avondsfeer

Broadgates Road SW18 by BTL Property LTD Modern
BTL Property LTD

Broadgates Road SW18

BTL Property LTD

Er zijn maar weinig woningen die zich kunnen meten met deze woning. We kunnen overigens beter spreken over een villa! Je verwacht een andere tijd binnen te lopen net voordat de eigenaar de voordeur opent. De vorm van de woning is traditioneel, maar de kleurstelling is toch echt van deze tijd. De entree is imposant en geeft ons een nostalgisch gevoel. Let eens op de symmetrie (de groene bollen die de voordeur flankeren) wellicht een overblijfsel van de wachters die vroeger bij de kasteelpoorten stonden. Dit is een woning geschikt voor de adel! Meer mooi woningen kun je hier vinden!

Uitbreiding

Broadgates Road SW18 by BTL Property LTD Minimalist
BTL Property LTD

Broadgates Road SW18

BTL Property LTD

De oude woning was zowel qua stijl als qua woonruimte gedateerd. Tegenwoordig willen we toch veel meer bewegingsruimte en hebben veel meer mogelijkheden om dit te realiseren. Een van die manieren is een uitbouw. Deze zien we hier heel smaakvol gerealiseerd; deze uitbouw is geheel in tune met de bestaande architectuur. We zijn erg dol op de natuurlijke transitie van het terras naar de gevel van de uitbouw. Zo ontstaat er buiten een mooie eenheid tussen de tuin, de uitbouw en de oorspronkelijke architectuur. Samen met een expert ontwerp je snel een prachtige uitbouw. 

Keuken

Broadgates Road SW18 Modern Kitchen by BTL Property LTD Modern
BTL Property LTD

Broadgates Road SW18

BTL Property LTD

Ook binnen is er het een en ander veranderd: de begane grond is geëgaliseerd en alle functies zijn in een open ruimte onder gebracht. Vroeger was het hier donker en krap omdat er meerdere kamertjes waren. Nu is alles open en lekker licht, dat past veel beter bij onze tijd! Links zien we het schitterende keukeneiland dat verdacht veel weg heeft van een bar. Daar kunnen de bewoners dan ook heerlijk aan genieten met een stel collega's en/of vrienden. Echt een plek waar je ook heerlijk kunt genieten van een maaltijd. 

Woonkamer

Broadgates Road SW18 Modern Living Room by BTL Property LTD Modern
BTL Property LTD

Broadgates Road SW18

BTL Property LTD

We krijgen zo echt een mooi beeld van de living. Alles zit er op en d'r aan. Hier rechts zien we een prachtige schouw, wat een sfeer! De sofa's zijn heerlijk om na een dag hard werken op neer te ploffen. Op de achtergrond zien we het keukeneiland en de eettafel in Scandinavische stijl. Alles past perfect bij elkaar! Blauw, wit, grijs en zwart bepalen de sfeer hier, maar laten we ook de houtkleur niet vergeten! 

Badkamer

Broadgates Road SW18 Minimalist style bathroom by BTL Property LTD Minimalist
BTL Property LTD

Broadgates Road SW18

BTL Property LTD

Even relaxen in een warm bad is wat de bewoners van deze woning erg graag doen. En ze nou zelf, dat lukt hier toch perfect! De glaswand is erg handig, want deze houdt de badkamer zoveel mogelijk droog. Alles is hier aanwezig en de sfeer is helder en in een woord: geweldig! Om de badkamer een leuke twist te geven hebben de bewoners gekozen voor een aantal fotolijstjes met leuke afbeeldingen. Zo kun je dus op een makkelijke manier je badkamer een persoonlijke touch geven. Meer mooie ideeën voor de badkamer kun je hier vinden. 

Thuiswerken

Broadgates Road SW18 Modern Study Room and Home Office by BTL Property LTD Modern
BTL Property LTD

Broadgates Road SW18

BTL Property LTD

Veel mensen zijn er dol op omdat ze zoveel vrijheid hebben. We hebben het natuurlijk over thuiswerken. Een van de oplossingen voor het fileprobleem! Natuurlijk moet je dan wel beschikken over en fatsoenlijke werkkamer. Deze kamer laat zien dat een eenvoudige inrichting de sleutel tot succesvol werk is. Wat een openheid en wat een inspiratie zullen de bewoners hier opdoen! Af en toe kijken ze even op van hun werk, via de grote ramen werp je dan een blik in de tuin. Dit is een heldere open ruimte die dit huis tot een droompaleis maakt! 

Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij. Laat je inspireren door het mooie design! Kijk ook met ons naar dit schitterende huis. 

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!