Prachtige moderne prefab kubushuizen voor elk budget | homify

Prachtige moderne prefab kubushuizen voor elk budget

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Modern Houses by Casas Cube Modern
Loading admin actions …

Je wilt graag een huis kopen maar je banksaldo is niet toereikend? Geen nood! Je kunt al een huis kopen voor veel minder dan je denkt. De prototypes van huizen die we vandaag presenteren, zijn gemaakt door het Spaanse bedrijf Kubuswoningen en liggen in Galicië in Spanje. Met meer dan 40 professionals die betrokken zijn in de bouwsector, biedt het bedrijf een scala aan modulaire huizen voor het hele gezin met veel ruimte en alle voorzieningen voor minder dan €69.000.

We kunnen kiezen tussen twee opties—de kubus of kubus basic en deze laten uitvoeren in verschillende modellen conform onze behoeften en voorkeuren. En wil je na de aankoop je woning gaan inrichten? Cube deco produceert en verkoopt ook meubelen. Dit zijn bovendien duurzame en verantwoorde producten van natuurlijke materialen en handgemaakt.

Kijk mee naar een aantal van deze prachtige moderne kubuswoningen en hun inrichting.

Basis kubushuis

Wat is er heerlijker dan wonen op een rustige plek in de natuur in zo'n prachtige moderne kubuswoning die ook qua kleurstelling geheel geïntegreerd is in de omgeving? We zien hier één van de prototypes van de veelzijdige en mooie huizen uit de categorie Basic Cube. De hier afgebeelde woning is 50 m2, maar kan ook in  36 m2 en 75 m2 worden geleverd—3 modellen met 1 tot 3 slaapkamers en allen voorzien van badkamer, keuken en woonkamer. Ook kun je tegen een meerprijs extra onderdelen aanschaffen zoals een garage, barbecue of zwembad.

Dit huis kost slechts € 24.900 en daarbij komt nog een minimum aan transportkosten van €490,- en de kosten van het storten van de betonnen ondergrond waarop het huis wordt geplaatst. Deze woning heeft slechts één kamer en is perfect geschikt als eenpersoonswoning om te genieten van een mooie plek om daarna weer te verhuizen naar een andere locatie, want deze huizen zijn ook verplaatsbaar!!

Kubus modelwoning

De Cube modelwoning is beschikbaar in twee versies: de 100 en 150 m2. Omdat we hier te maken hebben met grotere huizen, liggen ook de prijzen wat hoger, namelijk tussen de €69.900 respectievelijk €98.900. Deze woningen hebben grote binnenruimtes, met maximaal 4 extra slaapkamers. Evenals het vorige model (Cube Basic), zijn allen voorzien van verlichting, natuurlijke materialen en de nieuwste technologische systemen om te kunnen genieten van een huis met een niveau van eco-efficiëntie dat veel hoger ligt dan van een conventioneel huis. Ook zijn de woningen uitgerust met alle benodigde apparatuur, alsmede elektrische rolluiken en een beveiligingssysteem.

Deze kubuswoning ziet er qua uiterlijk totaal anders uit maar behoort eveneens tot de categorie kubus modelwoningen. Hoewel in het basismodel de gevel is bedekt met donkere keramische tegels, kunnen de kubus gevels ook worden afgewerkt met marmer in een crème koffie kleur met matte afwerking en behandeld met twee waterafstotende componenten. Het glas van de ramen en deuren zijn Climalite en hebben een sterke thermische versterking. De woning die we in de afbeelding zien, is het kleinste model van 100 m2. Deze heeft ook een balkon met veranda waar je op warme dagen heerlijk kunt genieten van de omgeving. Wil je graag een aantal mooie bungalows zien met een unieke eigen stijl? Dan kun je ook dit artikel lezen.

De binnenkant

In dit specifieke voorbeeld zien we de kubuswoning aan de binnenzijde en treffen we een grote woon- eetkamer aan die verbonden is met de keuken door een halfopen muur. Aan de linkerkant biedt een brede doorgang toegang naar de rest van de kamers van de woning—de badkamer en slaapkamer. De vloer is van synthetisch materiaal en is nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout. Dit geeft een warme en comfortabele touch aan dit minimalistische witte interieur.

De keuken

In de kubuswoning vinden we achter de halve muur een prachtige moderne keuken met alle benodigde ingebouwde apparatuur. De grijze tegels en het houten aanrechtblad geven een mooi warm accent aan de ruimte die vooral uit wittinten bestaat. Door de opening heeft de kok contact met de gasten en zien de gasten wat er in de keuken wordt bereid. Een mooie vorm van een half open keuken.

De zithoek

Tenslotte bekijken we de binnenkant van de Cube Basic. Alhoewel dit model kleiner is, zien we dat het toch mogelijk is om een comfortabele binnenruimte in te richten. Het oppervlakte is kleiner, maar doordat alle delen van de ruimte open en met elkaar in verbinding zijn, ontstaat toch een gevoel van ruimte. Ondanks hun verschillende ontwerpen zijn alle prefab kubus modellen gebouwd naar voorbeeld van de grotere woningen om zo de kosten laag te kunnen houden.

Modulaire prefab huizen zijn een zuiniger alternatief en duurzamer dan traditionele huizen. Zou dit niet een goede oplossing voor huizen in de toekomst kunnen zijn?

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!