Een modern huis met een landelijk tintje: wat een looks!

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.

Een modern huis met een landelijk tintje: wat een looks!

Stoa. Stoa.
 Garden Pool by TG Studio, Mediterranean
Loading admin actions …

Party party op Ibiza, dat is waar veel mensen het Spaanse eiland van kennen. Maar het heeft veel meer te bieden. In de jaren zestig en zeventig zijn er een aantal hippies naar toe getrokken waardoor er zelfs nu nog een community van hippies bestaat. We komen er echter niet voor deze vredelievende flower power lovers, nou ja een beetje dan, maar voornamelijk zijn we er voor het prachtige huis waarin je helemaal in tune kan raken met de natuur. En mocht je zin hebben om te dansen, dan kun je op het eiland overal terecht want het staat bekend om de dansmuziek. Mensen van over de hele wereld laten zich invliegen om dagen- en nachtenlang te dansen. Kijk met ons mee naar het prachtige design en kom in een vakantiestemming!

Zuiver

 Houses by TG Studio, Mediterranean
TG Studio

Exterior

TG Studio

Hebben we teveel gezegd? Omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving springt het witte huis direct in het oog. Het bestaat ook uit natuurlijke stenen die we overal in de gebouwen in de omgeving terug zien komen. Deze stenen komen van het eiland en je kunt dus echt zeggen dat de huizen uit het eiland opgetrokken zijn. De mooie natuur rond de ingang van de woning past natuurlijk geheel in de setting van een paradijselijke eiland. En wil je even zwemmen dan is de zee altijd dichtbij. Het lijkt wel alsof we in een droom beland zijn. 

Contrast

 Houses by TG Studio, Mediterranean
TG Studio

Exterior

TG Studio

De heuvels op de achtergrond vormen de dynamische setting waarin het huis als een hoofdrolspeler in een toneelstuk naar voren komt. De mediterraanse sfeer is onmiskenbaar: de olijfbomen, het zanderige pad naar de ingang en de felle witte gevel waarin een oude houten deur een absolute sfeermaker is. We kunnen niet wachten om naar binnen te gaan! Huizen met een gaaf uiterlijk vind je ook hier

Modern mediterraans

 Living room by TG Studio, Mediterranean
TG Studio

Living Room

TG Studio

Eenmaal binnen kijken we onze ogen uit. Let eens op de nis in de muur, dat lijkt wel een kapel gewijd aan comfort en ontspanning. Ook de tv boven de haard belooft heel wat vermaak. De sofa´s zien er ook al zo comfortabel uit. Het interieur van deze droomwoning noemen we mediterraans, maar dan toch wel met een moderne twist. De rauwheid van het traditionele mediterraanse design lijkt eraf geslepen en daarvoor in de plaats is een strakke stijl gekomen. Meer mooie ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden. 

Close-up

 Living room by TG Studio, Mediterranean
TG Studio

Ibiza House

TG Studio

Vanuit deze positie in de kamer zien we hoe bijzonder de zithoek is. Hoe gezellig is het om met je vrienden in die zithoek / nis te gaan zitten! Echt een hippie-achtige setting die precies past bij de vibe van het eiland, om maar even in de terminologie van de flower power te blijven. De boomstronken komen uit de omgeving en worden in dit interieur ingezet als bijzettafeltje. De leesstoel is ideaal om in te relaxen en past door zijn grijze tint mooi bij het natuurlijke rietenkleed. Groovy! 

Modern

 Kitchen by TG Studio, Mediterranean
TG Studio

Kitchen

TG Studio

In deze keuken annex eetkamer is er de volle aandacht voor de moderne kunst. Er hangt een reproductie van een echte Andy Warhol aan de wand! Marilyn Monroe komt mooi naar voren in haar felle kleuren! Het keukeneiland steekt door zijn ingetogen grijze kleur mooi af bij het kleurengeweld van Warhol. En let eens op het raam in de wand met de dunne zwarte kozijnen: we dachten dat het een schilderij was! We kijken naar boven en zien de authentieke balk over het witte plafond lopen, we zijn onder de indruk van dit prachtige interieur! Meer mooie ontwerpen voor je woning kun je hier vinden!

Uniek

 Bathroom by TG Studio, Mediterranean
TG Studio

En-Suite Bathroom

TG Studio

Een uniek gevoel ervaar je in deze schitterende badkamer met een tijdloze schoonheid. In de hoek zien we een Afrikaans masker met levensgrote afmetingen. Zou het magische krachten bezitten? Op Ibiza weet je het maar nooit! Een ding is zeker, in dit ovale bad kom je helemaal tot rust. Een leuk detail is het fleurige krukje, dat was ooit helemaal bruin, maar nu zijn er bladeren op geschilderd. Superleuk!

Zwembad

 Garden Pool by TG Studio, Mediterranean
TG Studio

Pool House at Night

TG Studio

Nu komen we bij de kern van de zaak: het zwembad en een lounge; dit zijn de dingen waar Ibiza bekend om staat. Denk het strand en de golven er even bij en je bent direct in de stemming. De overkapping beschermt je in de middag tegen de zon en het drupje regen dat hier eens in de honderd jaar valt. Een steiger langs het zwembad zorgt voor die havenachtige look die past bij een strandhuis. Hier kom je om te genieten van het leven! 

Prachtige ideeën voor je tuin vind je hier

 Houses by Casas inHAUS, Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!