De meest inspirerende keukendesigns!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Appartement Amsterdam, ÈMCÉ interior architecture ÈMCÉ interior architecture Kitchen units Wood Green
Loading admin actions …

Heb jij de afgelopen periode meer taarten, koekjes, ovenschotels en stoofpotjes dan ooit gemaakt? Dan ben je zeker de enige niet! De kans is natuurlijk aanwezig dat de keuken zoals die nu is, jou niet meer helemaal bevalt. Wat kun je dan in zo’n geval doen? Gaan kijken naar nieuwe keukens! En als je dan een overzicht krijgt van hele uiteenlopende keukens die zijn vormgegeven door de interieurarchitecten van ÈMCÉ INTERIOR ARCHITECTURE uit Amsterdam, dan heb je aan inspiratie zeker geen gebrek. Een klassiek randje of juist een beetje industrieel: deze experts zijn van alle markten thuis. Laat je er dus maar lekker in onderdompelen!

Eclectisch op en top

Eclectisch op en top, een andere omschrijving kunnen we deze keuken eigenlijk niet geven. Het zijn gelijk beelden waar je misschien wel een beetje jaloers van wordt: wat een schitterende stijl en uitstraling! Daarmee zie je toch direct dat hier met het kundige oog van een interieurarchitect naar gekeken is. Vooral die groene muren zijn iets om even te onthouden.

Dubbele ovens

Van de andere keukens die volgen laten we je maar één foto zien, maar in dit is nog even een detailopname van de keuken die je net zag. Voor ware bakliefhebbers een waar paradijs met twee verschillende ovens. Zo kun je koken en bakken tegelijk! Het is een investering, maar zeker eentje waar je ontzettend veel plezier aan kunt beleven. Zonder meer het overwegen waard.

Industriële touch

Houd jij van de industriële stijl en wil je dat op de een of andere manier ook graag in de keuken terug laten komen? Deze keuken kan dan jouw ideale inspiratiebron zijn! Kenmerkend voor ÈMCÉ INTERIOR ARCHITECTURE is dat die bijzondere groene kleur ook hier weer te zien is. En zo compleet betegeld geeft deze keuken toch wel een erg uniek beeld. Ook weer eentje om te onthouden dus!

Modern met een rustiek randje

Modern met een rustiek randje én bovendien een klein industrieel tintje? Dan is dit weer een keuken om je ogen uit te gaan kijken. We merken daarbij op dat de rest van dit appartement met een redelijk klassieke inslag is vormgegeven. Bijzonder is dat juist de keuken op dat gebied een trendbreuk laat zien. En waar keukens in menig appartement niet bepaald uitblinken in de zin van grootte, is hier een waar kookparadijs ontstaan. Als je dan in thuisisolatie door moet brengen, dan kun je hier je culinaire lusten helemaal tot bloei laten komen. Pak je schort er maar vast bij.

Keuken met werkruimte

Koken en werken tegelijk? Dat kan in deze keuken! Ondanks de beperkte ruimte in dit Amsterdamse appartement is een ruime woonkeuken ontstaan waarbij ook nog een apart werkhoekje is ontstaan. Zo kun je als je die taart in de oven hebt staan gerust nog ondertussen wat mailtjes wegwerken en ondertussen de boel goed in de gaten houden. Ook hier zie je het industriële met rustieke accenten weer prachtig terugkomen. Bovendien keert ook hier de groene kleur weer op subtiele wijze terug. Wederom een plaatje om te zien.

De boerderijkeuken

Waar de meeste projecten nieuwe huizen betroffen, gaan we voor de afsluiter van dit overzicht juist naar een oude boerderij. Deze boerderijkeuken is vormgegeven met respect voor de oude constructie van het huis, maar laat ook overduidelijk iets nieuws en verfrissends zien. En juist daarvan kun je dan letterlijk en figuurlijk ook weer smullen! Modern, industrieel en landelijk komen in deze keuken op zeer aangename wijze bij elkaar. Eigenlijk zou je daar meer van moeten bekijken. En we zouden homify niet zijn als we dat dan ook in een ander Ideabook doen!

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!