Prachtige keukens in beeld | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige keukens in beeld

Johan van Dijk Johan van Dijk
by Thijssen Verheijden Architecture & Management Modern
Loading admin actions …

In tijden van thuisisolatie is het fijn om de tijd te nemen om je huis eens goed onder de loep te nemen. Grondig opruimen en schoonmaken kunnen we je zeker aanbevelen. Dat geeft ontzettend veel voldoening. Maar misschien wil je ook wel iets verder gaan dan dat. Denk je bijvoorbeeld al tijden na over een nieuwe keuken? Dan is het tijd om je daar even wat verder op te gaan oriënteren! En uiteraard brengen wij dan graag prachtige keukens in beeld. In dit geval hebben we er voor gekozen om een greep te nemen uit het werk van de Rotterdamse experts van Thijssen Verheijden Architecture & Management. Doe daar lekker je voordeel mee! 

Ruim en licht

We beginnen met een keuken die heerlijk ruim en licht oogt. Een prachtig eclectisch geheel waarin het moderne overheerst, maar een bijzonder rustiek randje is toegevoegd door een houten aanrecht dat gelijk doorloopt in een leuke eettafel. Een creatieve en inspirerende oplossing. Het geheel oogt ontzettend ruimtelijk en vooral de contrasten die zijn gebruikt maakt het tot een zeer aantrekkelijk geheel. Het idee om een zwarte kastenwand in een overwegend witte ruimte te plaatsen is er zeker eentje om te onthouden. En als je dit zo in beeld ziet, krijg je toch direct zin om lekker aan het koken te gaan?

In een loft

Een keuken in een loft inbouwen? Ook daarbij zijn deze Rotterdamse specialisten graag een helpende hand! Ook weer een uitstekend voorbeeld van sfeer en stijl waar je bijna van gaat watertanden. Modern met een rustiek randje dekt de lading hier ook behoorlijk goed, al zorgt de ruimte zelf voor een prachtige industriële touch. Vanzelfsprekend hoeft deze sfeer en stijl niet tot een loft beperkt te blijven: ook in heel veel andere types huizen kan een keuken als deze uitstekend tot z’n recht komen.

Nog meer licht!

Het werk van Thijssen Verheijden Architecture & Managament wordt gekenmerkt door een prachtige lichtinval. En als natuurlijk daglicht een beetje ontbreekt, dan wordt er door middel van een fraai lichtplan wel voor gezorgd dat het licht ook piekfijn in orde is. En licht tijdens het koken is natuurlijk erg belangrijk! Een blik in deze keuken laat gelijk zien dat zowel het natuurlijke daglicht als de verlichting dik in orde is. En ook deze keuken is er weer eentje om letterlijk en figuurlijk van te smullen. Thuisisolatie in dit culinaire paradijsje hoeft zeker geen straf te zijn!

Het rustieke randje

Het rustieke randje bij het werk van deze professionals is al vaker naar voren gekomen en dat zie je hier bij het aanrecht ook weer terug. Voor de rest is hier gekozen voor een modern-minimalistische invalshoek. En dat zorgt vooral voor een fantastisch ruimtelijk effect. Op de voorgrond zie je de klassiek geïnspireerde stoelen die ook weer voor een heel specifiek en eigen tintje zorgen. Links vangen we nog net een glimp op van de woonkamer. Wat een goed idee om door middel van een halve muur met open haard op deze wijze een scheiding tussen woonkamer en keuken aan te brengen.

Een inspirerend plaatje als uitsmijter!

We keren als laatste nog even weer terug naar de loft die je eerder ook al even hebt gezien. Gewoon een inspirerend plaatje als uitsmijter! Je kunt in een ruimte als deze met alle stijlen een prachtige eclectische inrichting tot stand brengen en dat is hier ook zeer zeker gelukt. Denk daar ook zeker voor jezelf over na als een ruimte als deze je heel erg aanspreekt. En wil je graag nog meer zien van dit bijzondere kleine appartement? Dat kan als je ook dit artikel even gaat bekijken!

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!