Vloeren aanbevolen door een architect! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Vloeren aanbevolen door een architect!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Modern Bedroom by Thijssen Verheijden Architecture & Management Modern
Loading admin actions …

Nu de kans groot is dat je meer dan normaal noodgedwongen thuis zit, kun je die tijd natuurlijk ook goed besteden om eens in huis rond te kijken en te zien wat je aan je woning zou kunnen verbeteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vloer? Is die nog helemaal in orde of ben je eigenlijk wel toe aan iets nieuws? Wij doen je uiteraard graag leuke suggesties aan de hand en hebben er in dit geval voor gekozen om de vloeren in de projecten van de architecten van Thijssen Verheijden Architecture Management uit Rotterdam als uitgangspunt te nemen. En daar kun jij zeker van gaan genieten! 

Grote tegels

Vloeren zijn er in allerlei soorten en maten te krijgen en dat ook nog eens in een heel variërend kostenplaatje. Uiteraard kunnen wij niet in je portemonnee kijken, maar het is zeker niet onverstandig om eens even te gaan kijken hoeveel geld je voor een nieuwe vloer te besteden zou hebben. En dan is de volgende stap natuurlijk: wat voor soort vloer kies je? Grote tegels zoals deze zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar zoals je kunt zien past het uitstekend in deze gang. Een goed begin!

Laminaat of hout?

We blijven nog even in hetzelfde huis als zonet, maar nemen nu een kijkje op de bovenverdieping. En is daar nou laminaat of hout neergelegd op de vloer? Je kunt het verschil in deze slaapkamer bijna niet zien. Veel laminaatvloeren benaderen tegenwoordig hout zo dicht dat je dus ook de verschillen bijna niet op kunt merken. Het verschil zit vaak wel in de prijs: hier dus weer aan jou de keuze om te maken.

Combinaties

In dezelfde ruimte hoef je niet per se één soort vloer te hebben, je kunt ook kiezen voor combinaties. In deze prachtige loft is er namelijk voor gekozen om een aparte werkruimte aan te brengen in het grote geheel en om deze letterlijk ‘op te tillen’. Een afwijkende vloer past daar dan ook uitstekend bij en je kunt op deze foto heel goed zien hoe deze combinatie vorm heeft gekregen. Met de keuze van materialen is een heerlijke eclectische balans gevonden die perfect past bij een loft: industrieel, modern en een fraai rustiek randje.

Gietvloeren

Gietvloeren kom je ook met enige regelmaat tegen en deze zorgen vooral voor een heel stoer en industrieel uiterlijk. Uiteraard passen die ook uitstekend bij een meer modern interieur. Hier zie je hoe mooi de combinatie is met zo’n prachtige glazen deur. Een plaatje om te zien en wat een entree van een huis! Gietvloeren zijn uiteraard in meerdere kleuren verkrijgbaar en zo goed aan te passen op de stijl die jij in je huis wilt gaan gebruiken.

Kleine tegels

Na de grote tegels die al voorbij zijn gekomen, mogen kleine tegels natuurlijk ook niet in dit overzicht ontbreken. Die zorgen in dit geval ook voor een hele specifieke en eigen sfeer. En verder kun je op deze foto natuurlijk ook een erg mooi stukje architectuur bewonderen: daar zijn deze experts erg goed in!

Tegels

Nog een keer tegels maar nu ook weer in een heel ander design. Let daarbij ook even op de combinatie met de trap. Een heel fraai eclectisch interieur krijg je in deze gang te zien. En dat geldt eigenlijk voor alle interieurs die je te zien hebt gekregen: hele mooie combinaties die zorgen voor een heerlijke eclectische sfeer. Wil je de sfeer van een dergelijk huis in z’n geheel ook graag gaan bekijken? Zorg dan zeker dat je dit artikel even gaat bekijken, dat zal je zonder meer ook gaan inspireren! 

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!