16 moderne badkamers ter inspiratie! | homify

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.

16 moderne badkamers ter inspiratie!

Johan van Dijk Johan van Dijk
by De Nieuwe Context
Loading admin actions …

De badkamer: een plek waar jij je snel even opfrist of waar je juist de tijd neemt om je grondig te reinigen en te ontspannen. Wat je er nou ook precies doet, naast functionaliteit is het ook vooral belangrijk dat de stijl en sfeer van de badkamer goed is. En of je nou van plan bent om wat kleine wijzigingen aan te brengen, of juist de badkamer grondig  te gaan verbouwen: 16 moderne badkamers ter inspiratie zijn natuurlijk nooit weg! Kijk daarom maar snel mee naar het uiteenlopende werk van onze experts.

Dubbele wastafel

De moderne sfeer in deze badkamer mag duidelijk zijn! Maar waar we toch vooral de focus even op willen leggen is de dubbele wastafel. Erg handig als zowel jij als je partner in de badkamer een eigen plekje hebben!

Grijstinten

Traditioneel zijn de meeste badkamers geheel of gedeeltelijk betegeld. Maar met speciale verf kunnen de muren ook zeer fraai tegen het water worden beschermd. Voor een bijzondere sfeer zijn deze grijstinten zeker aan te bevelen. Let uiteraard ook even op de prachtige verlichting die je hier kunt vinden.

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is een schitterende blikvanger in de badkamer en zorgt in dit geval voor een hele fraaie moderne sfeer. De donkere tegels voegen daar een fraai natuurlijk randje aan toe.

Creatieve spiegels

Denk je dat een nieuwe spiegel voldoende is om je badkamer een beetje meer ‘cachet’ te geven? Overweeg dan een creatieve spiegel, wellicht zoals op de foto met geïntegreerde verlichting.

Gietvloeren

We hadden het er al even over dat tegels op de wanden niet per se noodzakelijk zijn. Dat geldt ook zeker voor de vloer: zo’n prachtige gietvloer als hier is ook een uitstekend idee die voor een fraaie eigentijdse sfeer zorgt.

Industriële touch

Een moderne stijl kan ook heel erg goed worden gecombineerd met een industriële touch in de badkamer. Een prachtig voorbeeld van deze combinatie zie je hier in beeld.

Ideale inspiratie

Sommige badkamers geven je gewoon de ideale inspiratie! Beelden zeggen dan meer dan woorden en dat geldt zeker voor deze schitterende ruimte.

Een oosters tintje

Een klein oosters tintje toevoegen aan een moderne badkamer? Dat is hier uitstekend gelukt! De grote Boeddha zegt wat dat betreft eigenlijk al genoeg.

Stortdouche

Een stortdouche is heerlijk voor ideale ontspanning en mag dus eigenlijk in een moderne badkamer niet ontbreken. Je kunt kiezen voor een exemplaar dat in of aan het plafond wordt bevestigd, maar je kunt ook heel eenvoudig een nieuwe stortdouche aan de muur monteren.

Zwart en wit

In deze badkamer is de fraaie combinatie van zwart en wit te zien die voor een heel aantrekkelijk beeld zorgt. Veel wit en slechts enkele zwarte elementen zorgen voor een prachtige dynamiek.

Verlichting

Al eerder hebben we de verlichting even extra onder de aandacht gebracht, maar deze prachtige geïntegreerde verlichting voor de badkamer mag je zeker niet missen. Ook weer zo’n geweldig idee om te onthouden!

Een beetje retro

Een beetje retro in de badkamer kan de moderne  sfeer ook een ontzettend leuke boost geven. En ook hier geldt weer: de beelden spreken voor zichzelf.

Nog een keer zwart en wit

Sprak het zwart en wit wat je eerder hebt gezien je heel erg aan? Dan kun je ook zeker wel wat met de combinatie van deze witte bakstenen muur en zwarte accenten.

Een futuristisch bad

Voor iedereen die gek is op een leuke artistieke invalshoek, is dit prachtige futuristische bad zeker iets om te onthouden. Modern met een hele bijzondere twist!

Als een spa…

Deze badkamer heeft de uitstraling van een moderne spa. En wie wil dat niet in huis hebben?

Kleine moderne badkamer

Als laatste laten we ter inspiratie nog even een kleine moderne badkamer zien. Heb je toch je droombadkamer nog niet gevonden in dit overzicht? Zorg dan dat je dit artikel ook niet mist! 

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!