Een inspirerend verbouwd kantoor! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een inspirerend verbouwd kantoor!

Johan van Dijk Johan van Dijk
modern  by MEF Architect, Modern
Loading admin actions …

Vaak laten we van architecten de mooiste woonhuizen of appartementen zien, maar in dit geval gaan we de focus op een inspirerend verbouwd kantoor leggen. Je bent van MEF Architect misschien wel meer gewend op het gebied van interieurs van huizen, maar in dit geval gaat het de werkplek van een advocaat. En deze keer dan niet in de omgeving van Amsterdam, maar in Italië! We hebben al vaker werk van deze expert in het zonnige zuiden laten zien en doen dat nu dus weer. Wellicht ook een goed idee om mee te nemen als inspiratie voor je eigen werkomgeving.

Klassiek en modern

Een fraaie mengeling van klassiek en modern is hier te zien als we een eerste blik nemen in dit kantoor. De prachtige houten vloer zorgt gelijk al voor heel erg veel sfeer en de beige, bijna iets naar roze neigende, wanden zijn goed uitgezocht voor het contrast in de ruimte. Maar de aandacht wordt natuurlijk vooral getrokken door het blauwe kantoor dat je achterin kunt zien.

Glas

Een kantoor er een beetje uit laten springen? Je ziet vaak dat vooral kantoren in bijvoorbeeld de Verenigde Staten van glas zijn gemaakt. Hierdoor krijg je letterlijk en figuurlijk een transparante uitstraling. Maar wat nou als je wel wat meer privacy nodig hebt voor een belangrijk gesprek of als je gewoon even door wilt werken zonder afgeleid te worden door andere werknemers die steeds voorbij lopen? Dan zorg je er gewoon voor dat je van lamellen gebruik kunt maken, zoals je op de foto kunt zien.

Nog een keer de gang

Voor we bij een ander kantoor in dit gebouw gaan kijken, laten we je ter inspiratie nog een keer de gang even zien. Let trouwens ook even op de aankleding van de gang met leuke fotolijstjes. Dat maakt het beeld helemaal compleet.

Eclectisch geheel

Het tweede kantoor dat we je in dit complex laten zien is ook weer inspirerend! Een fraai eclectisch geheel waar je diverse stijlen in terug kunt herkennen. Klassiek en modern voeren daarbij weer de boventoon. Vooral de aandacht die is besteed aan het houtwerk mag opgemerkt worden. We laten je daar zo ook zeker nog een detail van zien! De dubbele deur zorgt dat je er voor kunt kiezen om de ruimte één groot geheel te maken. Uiteraard kunnen de deuren gesloten worden voor een vergadering. De kleur op de muren maakt het trouwens helemaal compleet. 

Blauwe kleuren

Welke kleuren moet je kiezen om een rustige en toch inspirerende en dynamische werkomgeving te creëren? In dit geval is voor verschillende tinten blauw gekozen. Een beetje ton sur ton! (Als je daar overigens meer over wilt weten, dan moet je hier ook even een kijkje nemen) Dat blauw doet het erg goed in combinatie met bruin en hout. Een vitrage voor het raam zorgt dat het felle daglicht een beetje gefilterd wordt en mocht het buiten toch grauw en grijs zijn, dan kun je ze natuurlijk open doen. Een leuke plek om te werken!

De deuren

We sluiten af met een detail van de fraaie deuren die hier in dit gebouw te vinden zijn. Dit zijn geen standaarddeuren, maar exemplaren die speciaal op maat gemaakt zijn. Het speelse motief van de buitenste lijst zorgt voor een hele unieke uitstraling. En juist zoiets maakt een project natuurlijk uniek. Denk wat dat betreft ook zeker aan je eigen huis: als je daar voor een unieke uitstraling wilt gaan zorgen, dan is een unieke deur zonder enige twijfel het overwegen waard. En dat geldt overigens voor dit gehele project: dat kun je heel goed als voorbeeld nemen.

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!