Decoreren met planten en de juiste kleuren op de muur! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Decoreren met planten en de juiste kleuren op de muur!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Modern Bedroom by Pure & Original Modern
Loading admin actions …

De combinatie van decoreren met planten en de juiste kleuren op de muur is misschien niet iets waar je nou snel over na gaat denken, maar na het zien van de prachtige kleuren die dankzij de experts van Pure & Original vind je de deze combi gelijk vanzelfsprekend. Het geeft je heel veel ideeën voor het sfeervol inrichten van jouw huis. Bovendien betreft het verf die met respect voor mens en dier wordt gemaakt en waarbij 100% natuurlijke kleurstoffen worden gebruikt.

Mocht je nu in het nieuwe jaar eens even flink met verfkwast en roller aan de slag willen gaan, dan weet je waar je de meest unieke verf kunt halen. En laten we eens kijken hoe fraai dat met planten te combineren valt.

Badkamer en wc

De badkamer en wc zijn van die gebruiksruimtes die op het gebied van stijl en sfeer soms wel een beetje extra mogen worden aangekleed. Je brengt er immers de nodige tijd voor en dan mag het ook zeker wel een aangename entourage zijn om in te verblijven! De planten die hier zijn geplaatst zijn helemaal afgestemd op het schilderij aan de muur.

De stoere grijze kleur geeft hier een robuust randje aan een ruimte die verder heel elegant is ingericht. Let zeker ook even op de gouden spoelknoppen boven de wc!

Stilleven in de gang

Ook de gang of de hal is vaak zo’n ruimte die er qua aandacht op het gebied van sfeer en stijl een beetje bekaaid af komt. Maar daar valt ook zeer zeker wat aan te doen! Ook hier is weer zo’n prachtige verf op de muur aangebracht en is er voor decoreren met planten gekozen. Beter gezegd: met takken! In dit geval zijn er katjes in een prachtige grote vaas geplaatst.

Het leuke van deze takken is dat ze maanden kunnen staan en dat ze op een gegeven moment blaadjes krijgen. Prachtig toch?

De slaapkamer

Heb jij wel eens iets op het gebied van decoreren met planten in de slaapkamer gedaan? Ook hier staan leuke takken in een mooie pot of vaas fantastisch. De foto is daarvan het levende bewijs. Wederom zie je die stoere en toch zeer sfeervolle grijze kleur op de muur terugkomen.

Verder zie je dat een redelijk klassieke ruimte een bijzondere eclectische uitstraling heeft gekregen. En dat is dus ook iets weer wat je zeker weten kunt onthouden.

Klassieke inspiratie

Na wat fraaie eclectische voorbeelden laten we je ook graag wat klassieke inspiratie zien. Deze woonkamer is met fraaie roze en rode (beter gezegd: bordeaux) tinten geverfd. Het past perfect bij de klassieke lambrisering en een grote plant maakt het plaatje helemaal compleet. De groene bank doet het daarbij uitstekend! Deze woonkamer is een plek om te kunnen ontspannen maar is ook uitermate geschikt om gasten te ontvangen.

Toch vragen wij ons ondertussen af hoe het er uit zou komen te zien als je hier een andere kleur toe zou passen. Grijs zou hier voor een iets meer eclectische sfeer ook erg goed van pas komen.

Nog een keer de slaapkamer

Decoreren met planten in de slaapkamer kunnen we je van harte aanbevelen en daarom laten we nog een keer een slaapkamer zien. Leuk toch zo’n plant op het nachtkastje? Ook hier past het weer perfect in de eclectische entourage. De bijzondere kleur op de muur is ook uniek. Zowel blauwe als groene tinten zijn hierin te herkennen en zorgen voor een hele eigen sfeer.

Ben je benieuwd naar nog meer voorbeelden op het gebied van kleur in de slaapkamer? Vergeet dan niet om ook hier even een kijkje te nemen! 

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!