Moderne villa- genieten van een fantastische woonsfeer! | homify

Moderne villa- genieten van een fantastische woonsfeer!

Stoa. Stoa.
by Miguel Ferreira Arquitectos Modern
Loading admin actions …

Vrijstaande huizen spreken tot de verbeelding, maar wat als het over een vrijstaande villa hebben. Dan komt er vaak geen einde aan de luxe. We nemen je vandaag me naar een villa in Almada; een prachtige plek. Dit huis ligt afgelegen, maar kan zeker niet vergeten worden, want de looks zijn betoverend mooi. Dit is het ideale huis voor een groot gezin en het perfecte decor voor een familiefeest. Even lekker uitrusten in het weekeinde, een zee aan ruimte om je heen en dan nog alle privacy van de wereld verzameld onder één dak! In deze vrijstaande villa is het allemaal mogelijk. Kijk met ons mee naar het luxe design en de inspirerend ideeën. Dit huis heeft een prachtige look die een bijzonder geslaagde toevoeging is aan de schitterende omgeving!

Zee van ruimte

Slechts 25 km van Lissabon treffen we deze woning op slechts 600 meter van het strand. Het is een groot wooncomplex nabij één van de grootste golfbanen van Portugal. Met zo´n 350 hectaren kunnen we wel spreken van een landgoed, waar je kunt genieten van het golfen, de sportschool, de heerlijkste lokale snacks, een tropisch zwembad en allerlei andere sport- en spelfaciliteiten. De veiligheid is hier optimaal, want het complex waar de woning op gelegen is wordt 24 uur per dag beveiligd. Samen met een expert ontwerp je een eigen droomwoning. 

Gazon en zwembad

De architectonische eigenschappen van de woning laten deze mooi opgaan in de natuurlijke omgeving. Op een of andere manier past de zuivere, minimalistische look heel goed bij de vegetatie in het gebied. Je kunt hier dus zowel van het comfort van de woning genieten als van een stevige wandeling in de vrije natuur. Daarbij komt nog dat de bruisende stad Lissabon dichtbij is, dus een weekeindje uit is zo geboekt. Comfort en privacy staan hoog in het vaandel en op dit fantastische landgoed, waardoor je je weer op kunt laden tijdens een ontspannen week of weekeinde. Het zwembad neemt natuurlijk een centrale plek in tijdens de diverse buitenactiviteiten. Jong en oud vermaken zich kostelijk met deze verfrissende faciliteit. Het gazon is een fijne plek om heerlijk te zonnen.

Sfeervol genieten

Op deze foto hebben we vanaf de straatkant mooi zicht op de villa. De eenvoudige vormgeving en de witte tint geven de woning een contemporaine look. We kijken hier tevens op de oprit naar de garage; de ideale plek om je auto veilig te kunnen stallen. Door deze subtiele vormgeving past de woning perfect in het sfeervolle landschap.

Entree

We zien hier de entree van de woning, die overigens direct het luxe karakter van de woning prijsgeeft. De oversized deur met de minimale look (waar zijn de scharnieren?) is een warm welkom, hoewel de look vrij koel is. We zien vanuit deze positie een mooie aaneensluiting van de diverse gebieden, namelijk de hal, de tuin en het zwembad met gazon. Deze heldere en vooral ook open indeling van de buitenruimte zorgt voor een paradijselijke sfeer. Een mooi contrast wordt gevormd door de pijnbomen, de minimalistische architectuur en de glanzende oppervlakken die grenzen aan de kiezeltuin. Stel je eens voor hoe mooi het hier in de avond moet zijn! Meer mooie ideeën voor je woning hal of entree kun je hier vinden. 

Openheid

Geheel in stijl met de glanzende oppervlakken buiten treffen we hier de hal waarin zuiver witte wanden en transparante glaswanden beeldbepalend zijn. De vide (geen plafond op de eerste verdieping) zorgt voor ongekende ruimtelijkheid. Daarbij komt nog de prachtige lichtval die voor een ongekende sfeer zorgt. De trap leidt ons naar de laatste kamer die wij op deze wandeling aandoen

Slaapkamer met uitzicht

Een foto op de bovenste verdieping kon natuurlijk niet ontbreken. Zo krijgen we een goed beeld van de villa waar privacy en woonplezier een centrale rol spelen. In deze slaapkamer worden we getrakteerd op een prachtig uitzicht op de omgeving. Ook hier treffen we de ingetogen ontwerptaal van het minimalisme, deze sluit natuurlijk volkomen aan bij de functie van de kamer. In deze ruimte vat je eenvoudig de slaap, juist vanwege de rust die het basic design uitstraalt. In de ochtend wekt de Portugese zon je met haar gouden stralen, zodat je volkomen relaxt aan een dag vol plezier kunt beginnen.

Een zwarte keuken is een gewaagd plan, maar het kan heel mooi zijn. Klik hier voor een aantal gouden tips!

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!