Nieuwe look voor een woning in een klein dorp | homify

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.

Nieuwe look voor een woning in een klein dorp

Stoa. Stoa.
Modern Living Room by acertus Modern
Loading admin actions …

Een jong gezin vond hun droomhuis in het dorpje Catarroja, een stad in de buurt van Valencia. In dit 85 vierkante meter tellende huis woonden ze al een tijdje, maar waren toch niet meer tevreden over de inrichting. Er moest van alles aan de woning gebeuren, maar uiteindelijk kwam er een gloednieuwe woning tot leven die hen nu veel woonplezier geeft. Warmte, harmonie en functionaliteit; het waren allemaal kernwoorden die een grote rol speelden tijdens de herinrichting van het huis. Kijk met ons mee wat de resultaten geworden zijn!

Oude stijl

Deze kamer oogt oud en versleten. Ook het kleurenpalet is uit de tijd. Het jonge gezin wilde graag een woning met een eigentijdse look. Qua vorm en afmetingen is er niet veel aan de woning gebeurd, maar de nieuwe inrichting zorgt wel voor een verandering.

Nieuwe look

Wat was het een donker hok, maar nu de nieuwe stijl daar is, treffen we een wereld van verschil aan in deze kamer. De lichte tinten passen goed bij de mooie lichtval, zo ontstaat die luchtige woonsfeer waar we van houden. Harmonische eenheid en een persoonlijk look, dat zijn de woorden die hier de sfeer beschrijven. Samen met een expert creëer je zo een gloednieuwe kamer.

Apart

Deze oude kamer zag er visueel en fysiek slecht uit. Het meubilair was oversized en dit zorgde voor een opgepropte, drukke toestand. En wat te denken van het behang; in combinatie met de zwarte boekenkast ontstaat er een bizar geheel. We snappen heel goed waarom de bewoners graag iets anders wilden.

Licht

Dezelfde ruimte, maar met een totaal andere sfeer. Ongelooflijk wat een nieuwe indeling, het lichte kleurenpalet en de moderne meubels, kunnen betekenen voor een ruimte. De afmetingen zijn hetzelfde, maar het lijkt wel als of de woning 4 keer groter geworden is. Deze resultaten zijn bereikt door een goede keuze te maken als het gaat om de afmetingen van de meubels, de looks van de materialen en het kleurenpalet. Meer mooie ideeën voor je woonkamer vind je hier

Hal

We zien hier een voorbeeld van de oude hal. De toon van het palet is donker en geheel uit de tijd. De bruine deuren, het donkere sfeertje en de wanden met een ietwat irritant behang halen de sfeer danig naar beneden. Met alle respect hoor, maar dit kon ook echt niet langer. Laten we snel gaan kijken naar de nieuwe stijl.

Fris

Ook hier weer lijken we in een totaal andere woning te stappen. De sfeerverlichting is prachtig; de wanden en deuren zijn helder wit. De marmeren vloer voegt bijzonder veel luxe toe aan deze ruimte. Het is een mooi geheel geworden waaruit veel kennis en kunde op het gebied van de binnenhuisarchitectuur spreekt. Een volkomen nieuwe look die ons bijzonder verrast door zijn excellente look.

Slaapkamer

Echt iets van twintig jaar geleden, deze pseudo modernistische inrichting. De sfeer was onduidbaar, om over de smaak nog maar te zwijgen. Zou er nou werkelijk niets beters gedaan kunnen worden met deze ruimte? Gelukkige wel, hieronder zie je hoe groot de transformatie is.

Een wereld van verschil

En hebben we te veel gezegd? De helderheid, de wand aan het hoofdeinde, de marmeren vloer en het schitterende daglicht dat door het raam naar binnen valt, laten dit interieur volledig tot leven komen. De bewoners hebben nu een kamer met charme en gezelligheid. Het gordijn houdt het licht een beetje tegen, maar laat ook wat door. Zo krijgt je kamer een sprookjesachtige look.

Werkkamer

De oude werkruimte was wel handig, maar niet mooi. Ook hier weer treffen we de universele punten aan die een ruimte lelijk kunnen maken: rommel, veel schaduw, smakeloos design en een onhandige inrichting van de beschikbare woonruimte. Kan het anders? Ja zeker! Check de resultaten hieronder maar eens!

Thuiswerken anno nu

We zien direct dat de minimalistische stijl van grote invloed geweest is op de nieuw ingerichte werkruimte. De bewoners zijn echte thuiswerkers, dus dat de sfeer hier goed moest zijn is niet zo verwonderlijk. Naast een werkruimte is deze kamer ook vaan een oase van rust; een fijne plek om je even af te zonderen met een goed boek. De frisse en gezellig uitstraling van de ruimte maken het bijzonder verleidelijk om hier te gaan zitten.

Met deze schitterende kamer nemen we afscheid van je, maar we nemen je graag mee naar een volgend project. Dit zeehuis biedt ons eindeloze vergezichten vol inspiratie!

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!