Een modern huis vol architectonische wonderen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern huis vol architectonische wonderen

Stoa. Stoa.
Modern Living Room by mayelle architecture intérieur design Modern
Loading admin actions …

Het is onmogelijk om niet te worden gecharmeerd door de prachtige woning die we vandaag aan je laten zien. De kamers zijn groot en het huis is gelegen in een zeer mooie omgeving. Binnen vinden we hoogwaardige materialen en een stijlvolle afwerking die je direct inpakken. We zien een interieur waarbinnen verschillende stijlen samengevoegd zijn, dit zorgt voor een hedendaags beeld dat bijzonder inspireert. We starten de tour door het huis om je de mooiste voorbeelden te laten zien. Kijk met ons mee en be inspired!

Stijlvol

Woorden schieten te kort om dit verblijf te beschrijven, wat een luxe! Via de mooie foto´s krijgen we concreet inzicht in deze moderne woonstee. We zijn direct onder de indruk van de witte good looks van de eigentijdse woonkamer. Maar laten we de elegante afwerking van de zwarte wanden in de kamer niet vergeten. Juist dit contrast tussen donker en licht zorgt voor een prachtige visualiteit. En wat dacht je van de prachtige open haard, een centrale sfeermaker waar de bewoners zich in de avond maar wat graag rond scharen. Een ruimte gewijd aan goede gesprekken en fijn gezelschap. Even lekker neerploffen in de bank, dat doet wonderen aan het einde van een week vol noeste arbeid. Samen met een expert ontwerp je al snel je eigen droominterieur!

Woonkamer II

Echter, het belangrijkste element van het interieur is ongetwijfeld de grote schaal van de ruimte. Wat een woonsfeer heerst er hier! Deze woning is elegant in zijn eenvoud, we zien geen overdadige afwerkingen die afbreuk doen aan de minimalistische zuiverheid die het huis herbergt. Let eens op die bank, is het geen wonderlijk meubelstuk? Echt prachtig! Let op de aandacht voor detail, dat is een essentieel deel van het minimalistische interieur, zonder deze aandacht zou het ontwerp bij lange na niet zo overtuigend zijn. Naast de open haard zien we ook een ander belangrijk sfeerbepalend deel in de kamer, namelijk de bibliotheek. Uit deze prachtige boekenkast kunnen de bewoners telkens hun lievelingsboeken nemen. Het ontwerp is elegant, modern en maakt een krachtige indruk. Als je meer mooie ideeën wilt zien voor je woonkamer dan kun je hier je hart ophalen!

Keuken

In deze mooie keuken vinden we een totaal witte wereld, extreem, maar met een intieme, warme sfeer. Hier geen zwarte elementen of andere kleuren, slechts een aantal kleine meubels vormen de setting waaruit een ingetogen, poëtische visualiteit spreekt. Alles is zo ontworpen om zoveel mogelijk functionaliteit te herbergen, maar dan natuurlijk zo onopvallend mogelijk. Het is een kamer met een maximum aan comfort; het keukeneiland is een goed voorbeeld van deze filosofie, want je kunt als kok echt goed uit de voeten op dit prachtige werkoppervlak. Ook zien we hier een bar die de keuken een extra gezellige look geeft. 

Slaapkamer

In de slaapkamer is er weer ruimte voor kleur. De vloer heeft hier een warme tint en zorgt dat het typisch huiselijke sfeertje ontstaat waar we zo dol op zijn, zeker als het over de slaapkamer gaat. In deze slaapkamer is het toegestaan om een beetje te spelen met design, zo is de zwarte stoel een opmerkelijke verschijning en ook de hond bij het raam (ook al zo intens zwart) is een ware eye-catcher.

Badkamer

Tot slot de badkamer, deze combineert een modernistische, minimalistische stijl met een pure, zachte afwerking. Echt zo´n badkamer waarin je geheel tot rust komt, al was het maar vanwege de ontspannen ambiance die je hier ervaren kunt. Een van de belangrijkste smaakmakers in de ruimte is natuurlijk de bijzondere, brede spiegel, waarvan de vormgeving exact aansluit bij de kastdeurtjes. Even heerlijk een heilzaam bad nemen en wegdromen in de verloren uurtjes van de avond; deze badkamer, met de sfeer van een professionele spa, heeft alles in huis om dit voor jou mogelijk te maken. 

Thuiswerken? Hier vind je de mooiste tips voor de inrichting van je kantoor!

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!