Eclectisch en gastvrij appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Eclectisch en gastvrij appartement

Stoa. Stoa.
Modern Living Room by homify Modern
Loading admin actions …

Strak, functioneel en een warme huiselijkheid. Hoe vaak zien we niet dat het eerste het tweede overheerst. Vandaag laten we je een appartement zien waarbij het anders gaat; dit is een woning met een prachtige woonsfeer en een intelligent design. De woning is karakteristiek en geheel passend in de huidige woontrends, zonder aan tijdloosheid in te boeten. Hoe dat allemaal in elkaar zit kun je hier onder lezen. Be inspired!

Woonkamer

Bij binnenkomst is het zwarte frame in de woonkamer het eerste dat opvalt. Dit frame is gemaakt van metaal en past natuurlijk prachtig binnen het plaatje van de eigentijdse woonstijlen, waarin metaal, industrieel design en ruwe oppervlakken een rol spelen. Het geheel doet eclectisch aan, omdat er meerdere uiteenlopende stijlen en sferen in te ontdekken zijn. In het midden van de kamer staat een prachtige salontafel, grenzend aan een moderne bank. Het donkere leer zorgt voor een sexy look met behoorlijk wat temperament. De grijze houtenvloer zorgt voor een ingetogen basis voor het interieur. Het lichte plafond en de wanden naast en achter het frame vervullen deze functie ook. Deze open ruimte herbergt een unieke sfeer die nog het meest doet denken aan een loft. Een lichte woonsfeer maakt zich van deze ruimte meester. Samen met een expert ontwerp je al snel je eigen eclectisch interieur. 

Workshop

Achter het frame troffen we deze bijzondere workshop. Zo zijn hobby en relaxen wel heel nauw met elkaar verbonden. Maar we leven anno 2016 dus alles is mogelijk! Het frame heeft dus deels een esthetische functie, maar ook een praktische als roomdivider. Naast hobbyhok is dit vertrek ook een soort thuiskantoor, want er kan eenvoudig aan de computer gewerkt worden. Meer mooie ideeën voor je woning vind je hier

Doorkijk

Vanuit deze positie in de ruimte hebben we een mooie doorkijk. Via het frame kijken we in de richting van de kamer. We kunnen zo goed zien dat er in deze ruimtes alles voorhanden is om goed uit de voeten te kunnen in het dagelijks leven, zo vind je in het kantoor een volwaardige werkplek, terwijl er in de kamer ernaast een prachtige tv te zien is, waar de familie zich in de avond goed mee kan vermaken. Werken en relaxen zijn ook op deze manier met elkaar verweven.

Master bedroom

We werpen hier een blik in de master bedroom. Het blauwe palet zorgt voor een frisse aanblik die doet denken aan de zee. Een ideale plek dus om weg te dromen op de golven van een maritieme fantasie. En wat te denken van het lichte hout en de strakke afwerking van de hoogwaardige meubels? Deze kamer is supermooi in zijn eenvoud en laat zien dat in de details ( zoals de meubels op de achtergrond) de schoonheid schuil gaat.

Kinderkamer

Een familiehuis zonder kinderkamer is natuurlijk niet compleet. Dit huis is echter wel compleet door de schitterende kinderkamer die het pand herbergt. Ook in dit slaapvertrek is er gekozen voor een ontspannende blauwe tint, die lichter is dan die we zojuist op de kamer van de ouders zagen. En natuurlijk is er de ruimte voor het nodige speelgoed, dat vrolijk van kleur is. Het geeft tevens een fleurige sfeer aan de kinderkamer. Dit is speelgoed dat je niet hoeft op te ruimen!

Keuken annex eetkamer

De eetkamer en de keuken zijn met elkaar verbonden, deze bevinden zich aan één kant van de woonkamer. Je kunt dus wel stellen dat alle ruimten met elkaar in verbinding staan. Zo´n open leefruimte heeft veel voordelen als het gaat om de ruimtelijkheid, de transparantie en de woonsfeer. Qua slim design zit het hier ook helemaal goed, want de geïntegreerde wandkasten maken het mogelijk om veel keukengerei en benodigdheden op te slaan, maar zonder extra woonruimte in te nemen. De keukentafel is een ideale plek voor het jonge gezin om in de ochtend gezellig samen het ontbijt te nuttigen.

Wil je meer tips om ruimte te besparen? Klik hier voor een overzicht!

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!