Modern familiehuis met stijl | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Modern familiehuis met stijl

Stoa. Stoa.
Modern Dining Room by ROMERO DE LA MORA Modern
Loading admin actions …

De woning die we vandaag aan je laten zien is ontworpen om het leven te vieren. Alles aan dit prachtige huis lijkt een luxe aura uit te stralen. De beige kleur geeft een zachte tint aan de woning terwijl het natuurlijk bruin voor een temperamentvolle look zorgt. Het interieur, evenals het exterieur, hebben een warme, aardse vibe over zich die ons direct ingepakt heeft. We durven het niet te betwijfelen, deze woning gaat je zeker inspireren! Kijk met ons mee naar een woning waarvan er geen tweede is! Be creative!

Eerste blik

De gevel van de woning toont een split-level waardoor de woning een uitgesproken uitstraling heeft. Het is fijn dat de woning een oprit heeft, zo kunnen de bewoners genieten van een comfortabele parkeerplaats. De trappen leiden tot een brede voordeur met een gastvrije look. De grote ramen zorgen ervoor dat er binnen een fijne lichtval is, maar houden tevens nieuwsgierige blikken op een afstand. Laten we snel naar binnen gaan om dit tophuis te bekijken.

Keuken

De keuken annex eetkamer is een prachtig voorbeeld van modern design dat alleen maar in Zuid-Afrika gemaakt kan zijn. Deze open ruimte vormt de kern van de woning en is dan ook een ontmoetingsplaats voor de gezinsleden. Licht hout zorgt voor een mooi contrast met het beige en het bruin. De werkruimte is hier groots en de lichtval prettig, zo heeft de chef-kok alle ruimte om zijn toverkunsten ten toon te spreiden.

Woonkamer

De woonkamer heeft een moderne look met minimalistische trekken. Let eens op de verlichting in het dakraam; wat een sfeer! De L-vormige sofa scheidt de twee gebieden van elkaar; echt een fantastische plek voor de familie om in weg te kruipen. En wat dacht je van het lichtblauw op het plafond en de wanden, dit geneert toch een modieuze ambiance! In een nis in de wand prijkt een fris boeket; in deze kamer voelen de bewoners zich prettig! Samen met een gedreven expert is het mogelijk om snel een mooie woonkamer te ontwerpen!

Keuken

Deze bijkeuken heeft een eenvoudige look en past prachtig in het algemene concept van de woning. De ruimte heeft een belangrijke functie, de vaat en voorraad kan hier worden opgeslagen. In deze bijkeuken kunnen de schoonmaakklusjes gedaan worden zonder de zone waar het eten bereid wordt te bevuilen. De looks van deze ruimte nemen ons mee terug in de tijd, waarin onze keuken nog een ingetogen kleurenschema had en waarin er nog geen hypermoderne keukenapparatuur voor handen was. Stiekem zien we deze natuurlijk wel in deze bijkeuken staan, want ook de moderniteit moet de ruimte krijgen. Maar let eens op die lichtval en de sfeerverlichting in het plafond; zo creëer je een fijne ruimte waarin je met plezier je dagelijkse klusjes doet.

Badkamer

De badkamer in het huis is ook geheel uitgevoerd in het thema van beige en bruin; de muren, vloeren en aanrechtbladen dragen deze kleur. Hierdoor ontstaat een warme sfeer in de badkamer. Let ook op de strakke wastafel, het toilet en bad. In deze ruimte kom je voor een verkwikkende douche, of gewoon om je even te verstoppen voor de hectiek in huis. De grote spiegel geeft voldoende aanleiding om ook even je make-up te checken en eventueel bij te werken. Meer mooie ideeën voor je badkamer kun je hier vinden. 

Huiselijk

We werpen op deze foto een laatste blik op het huis. De inrichting heeft ons zeer enthousiast gemaakt en geïnspireerd. Hier buiten worden we betoverd door de zachte, huiselijke sfeer van de woning tegen de achtergrond van een donkere avondlucht. Toch goed om te weten dat er daarbinnen een licht brand waarin de familie samen kan komen. Het contrast kon niet groter worden weergeven! Tot zover de rondleiding door het huis, we hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën!

Dit familiehuis heeft een prachtige uitbouw. Kijk met ons mee naar de schitterende resultaten van de verbouwing. 

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!