Zo voeg je dat fraaie accent toe aan je slaapkamer

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.

Zo voeg je dat fraaie accent toe aan je slaapkamer

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 Bedroom by Kabaz,
Loading admin actions …

De slaapkamer is een intieme ruimte waar privacy, vrede, harmonie en rust de hoogste prioriteit hebben. Maar soms kan de slaapkamer daardoor een beetje saai worden. En dat is jammer. Vandaag hebben we daarom wat simpele tips om dat fraaie accent toe te voegen aan je slaapkamer. Daarmee zorg je voor die fraaie unieke touch zonder dat de rust en sereniteit verstoord raken in je slaapkamer (en dat is een hele kunst!). Onze getalenteerde designers weten als geen ander hoe ze dat sprankelende effect kunnen toevoegen waarbij het totale ontwerp een zeer harmonieuze balans vormt. Kijk mee en leer van deze voorbeelden!

Romantiek met bloemen

Hou je van romantisch en zacht? Dan kan het al zo simpel zijn als een accentmuur met bloemetjesbehang (zeer trendy momenteel) achter je bed en een lichtroze bedplaid. Zo tover je zonder al te grote investering je hele slaapkamer om tot iets totaal anders!

Accenten van hout

 Bedroom by Ardesia Design,
Ardesia Design

Chalet Gstaad

Ardesia Design

Hout is het ideale materiaal voor een fraai accent in je slaapkamer. Voor een accentmuur of als wand achter je bed. Denk ook eens aan een combinatie van verschillende soorten hout in planken waarbij je sommige planken opschuurt en verft voor een leuk artistiek bric a brac effect.

Een strook behang achter je bed

Heb je een zeer lichte en neutrale sfeer in je slaapkamer? Overweeg dan eens een strook behang achter je bed waarvan je de kleur laat terugkomen in de kussens op je bed. Je kunt deze ophangen met een inventief onzichtbaar systeem.

Met textiel

Met textiel kun je in een handomdraai veel warmte en sfeer toevoegen aan je slaapkamer. Bijvoorbeeld door een paar transparante gordijnen naast je bed te hangen of in de vorm van een hemelbed. Ook gordijnen in verschillende schakeringen van dezelfde kleur voor je raam voegen een sfeervol accent toe.

Baksteen in lichte tint

Een bakstenen muur in een lichte tint geeft direct een unieke sfeer aan je slaapkamer. Vind je dat te complex dan is dit er ook in behang of in de vorm van sierstrips die je op de muur plakt.

Tie dye effecten

Een accentmuur in een kleur met tie dye effect voegt veel warmte en persoonlijkheid toe aan je slaapkamer zeker wanneer je deze kleur ook laat terugkomen in je beddengoed. Vrolijk en speels!

Een mix aan kleuren en materialen

Een mix van een paar materialen en kleuren geeft een totaal andere sfeer aan een ruimte zoals hier duidelijk wordt. Bovendien is het tegenwoordig ook trendy om je plafond te verven. Hou de rest van het interieur wel rustig in dit geval want overdaad schaadt.

Kleur en mozaiek

 Bedroom by Kabaz,

Een Oriëntaalse sfeer is trendy en een mozaïekmuur kan zo'n prachtig accent toevoegen aan een ruimte! Voeg er een paar kleurrijke kussens in Marrakech sfeer aan toe en klaar is je unieke slaapkamer!

Steen en koele tinten

Hou je van modern en van koele tinten? Dan kan een tegelwand een zeer goede keuze zijn voor een accent in je slaapkamer. Uniek is dit zeker! Plaats er wat goede verlichting bij en een paar kleden in zandkleur en mintgroen voor wat warmte en je zult je slaapkamer niet meer terug herkennen!

Doe eens wat anders!

Denk eens out-of-the box en kies eens voor iets totaal anders. In muurstickers zijn allerlei unieke designs verkrijgbaar waarmee je op een kast of kleine muur een grappig accent kunt aanbrengen. Goedkoop en effectief!

 Houses by Casas inHAUS,

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!