14 adembenemende kledingkast in beeld.. schitterend!

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.

14 adembenemende kledingkast in beeld.. schitterend!

Tekstbureau 't Kofschip Tekstbureau 't Kofschip
 Dressing room by MUEBLES RABANAL SL
Loading admin actions …

Een stijlvol huis moet een georganiseerd en opgeruimd interieur hebben. Ingebouwde kasten in je slaapkamer of in een speciale kleedkamer helpen je om dat te bereiken. Om kleding netjes op te ruimen is echter meer nodig dan een goed ontwerp van de kledingkast. Vandaag gaan we je 14 veelzijdige kastontwerpen laten zien, perfect voor je kleedkamer.

Innovatief ontwerp

Probeer bij het vormgeven van een kleedkamer innovatief te zijn en kom met verrassende oplossingen. Deze kleedkamer is eigenlijk een uitbreiding van de slaapkamer. De houten scheidingswand onttrekt de kledingkast aan het oog. 

Hoogglans en glas

Spiegelende oppervlakken en glaswerk helpen je bij het realiseren van een luchtig uitziende ruimte. Dit is vooral handig als je in een klein stadsappartement woont. De schoonheid van deze kledingkast wordt verder geaccentueerd door verborgen LED-verlichtingsarmaturen.

​Een modern klassiek ontwerp

Het interieur van deze moderne klassieke kleedkamer is gecoat in een sneeuwwitte tint. De eenvoudige maar elegante kasten krijgen door het licht een wat metaalachtige kleur. Het eiland in het midden is ontworpen met extra opbergruimte en een gezellige poef.

​Kleedkamer met houten accent

 Dressing room by Perfect Stays
Perfect Stays

Gwel an Treth

Perfect Stays

Ooit een kleedkamer met houtaccent willen ontwerpen? Dan is dit uw kans om dit te doen. Haal inspiratie uit deze eenvoudige ingebouwde houten kledingkast. Ingebouwde verlichtingsarmaturen op het plafond zorgen ervoor dat de inhoud van de kast goed te zien is. 

​Garderobekast met tv-meubel

Als je een kleine slaapkamer hebt waar je je kleding kwijt wilt, overweeg dan een garderobekast die je integreert met andere meubels. Op deze manier lukt het je om optimaal gebruik te maken van de ruimte. 

Smalle ruimte

Dit ontwerp is perfect voor kleine en langwerpige kleedkamers. Door beide wanden te benutten is er voldoende opslagruimte waar kleding en accessoires stijlvol opgeborgen kunnen worden.

​Stijlvol grijs

Het ontwerpen van een kledingkast met een donker en glanzend oppervlak zoals in de afbeelding hierboven, kan een verrassing effect aan je kleedkamer geven. Zie hoe de kasten harmoniëren met het glanzend witte plafond en de lichte vloerbedekking.

​Spiegels aan de muur

 Dressing room by Zodiac Design
Zodiac Design

The dressing room

Zodiac Design

De eenvoudige stijl van deze kleedkamer oogt zo charmant. Houten frames met spiegeldeuren voegen extra glamour toe aan deze ruimte en doen hem groter lijken. Dakraaminstallaties helpen om zoveel mogelijk daglicht in de kamer te krijgen.

Hollywood-stijl

 Dressing room by Lamco Design LTD
Lamco Design LTD

Walk-in-wardrobe

Lamco Design LTD

Ooit gedroomd van het ontwerpen van een kleedruimte die de glamour van de Hollywood-stijl ademt? Deze inloopkast met schuifdeuren met getint glas komt in de buurt! Vergeet niet om ook passende verlichting te laten installeren, de schitterende glimmende lamp verhoogt het glamour-gehalte. 

​Juiste oplossing voor een klein huis

De architect van dit huis heeft de juiste garderobe-oplossing voor een kleine ruimte. De deuren van de slanke ingebouwde kledingkast lijken bijna naadloos. De wit gelamineerde oppervlakken zien eruit als een architectonisch kenmerk.

​Opslagruimte onder de vloer

Ooit gedacht aan het gebruik de ruimte onder de vloer voor opslag? In dit ontwerp zijn niet alleen de muren voor bergruimte gebruikt, maar is extra ruimte gecreëerd in het vloeroppervlak. Voor dit doel kun je hout of hoogwaardig triplex gebruiken.
Dit is waarschijnlijk niet iets dat je zelf snel zult oppakken. Maar een goede timmerman kan dit ontwerp voor je uitwerken en uitvoeren. 

​Benut de ongebruikte hoeken van je huis

Maak gebruik van de onbenutte hoeken in je huis en bouw een kleine maar stijlvolle kleedkamer. De eigenaren van dit zolderappartement maakten gebruik van de onhandige ruimte onder het schuine dak en bouwden er een chique kleedkamer. De kasten bezetten de ene kant van de kamer en de schoenenrekken bevinden zich tegen de andere muur.

​Garderobe met een warme beige tint

Hier is voor een combinatie van beige en lichtbruine tinten gekozen. Dat levert een rustig ogend geheel op. De dakraaminstallatie en de verlichtingsarmaturen houden de ruimte goed verlicht.

​Een zolderkamer

Het interieur van deze kleedkamer is volledig bekleed met natuurlijk hout. Dat heeft een warm en gezellig effect op de ruimte. Dus als je een uitnodigende kleedkamer wilt ontwerpen, zet dan massief hout op je lijst met materialen.

Meer kledingkasten zien? Kijk hier: 27 kledingkasten die dromen doen uitkomen.

 Houses by Casas inHAUS

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!