10 kleine slaapkamers om te kopiëren

Stoa. Stoa.
IR arquitectura Modern Bedroom Wood White
Loading admin actions …

In de kleine slaapkamer heb je niet overvloedig de ruimte om al je ideeën in de volle breedte te ontplooien. Toch? Nou eigenlijk wel hoor. Alleen moet je ze een beetje toesnijden op de beschikbare ruimte. Denk wat er wel kan! Vandaag laten we je in dit artikel zien wat voor interessante ideeën je allemaal kunt uitwerken in een kleine slaapkamer. Met de juiste inrichting kun je van elke slaapkamer een hemeltje maken. 

1. Doorgang

cs Patios & Decks
cs
cs

Soms is het veel mooier om geen deur tussen woon- en slaapkamer te hebben. Dit interieur ademt toch een sfeer van openheid! 

2. Slaapkamer met slimme indeling

Dit bed ziet er fantastisch uit. Een ideale manier om meer ruimte in je kamer op te roepen. Dat werkt heel gemakkelijk. Onder het bed kun je allerlei spullen stallen. Een slimme manier om te gemoed te komen aan de beperkte woonruimte. De looks van deze kamer ogen romantisch en door het venster is het hier lekker licht. Een expert kijk graag met je mee naar de leukste ideeën. In Laren houden ze van topdesign!

3. Uniek

Dit is toch wel een unieke kamer te noemen. Weer die slimme indeling waardoor extra kastruimte ontstaat. Een sfeervolle plek om te slapen en aan het hoofdeinde een boekenkast waarop de lievelingswerken van letterkunde geplaatst kunnen worden. Dit is een echte designsetting waarin de bewoners helemaal zichzelf kunnen zijn. Dit bedmeubel is speciaal voor hun gemaakt. Wat een plezier en passie straalt er van deze foto af! Meer plezier en passie kun je hier vinden!

4. Natuurlijke vibe

Natuurlijke slaapkamer doen precies wat ze moeten doen, hun eigenaren heel blij maken en heel relaxt. Dat komt door de connectie die de bewoners hier ervaren met de natuur zo dicht bij huis. Via het raam kijk je door de bladeren en takken van de bomen naar de omgeving rondom het huis. Binnen wordt deze natuurlijke vibe voortgezet met een natuurlijke setting: de wand achter het bed is helemaal toegesneden op de natuurlijke vibe van buiten. Wij zijn fan!

5. Luxe look

Hier smullen de echte designliefhebbers van. Een bed met een mooie, warme look en een raam dat al het licht van de wereld binnenlaat. Precies wat je hoopt te vinden in een eigentijdse woning. O ja, wat vind je van het luxe textiel waarmee het bed opgemaakt is. Ziet het er niet fantastisch uit!

6. Lichte kamer

Zwart-wit is een prachtig schema om een woning mee in te kleden. Hier zien we er een goed voorbeeld van: het raamkozijn is een goede toevoeging aan de witte kamer. Zo ontstaat er een mooie balans. Verder zien we hier andere evergreens, zoals lichte meubels en prachtige kunstwerkjes. Wat vind je trouwens van de plant in de hoek? Die zorgt voor heerlijke frisse lucht! Een ideale kamer om in te genieten van goede nachtrust!

7. Leuk design

Vrolijk design is erg leuk voor in de slaapkamer. Hier zien we leuke weegschalen die het verschil tussen droom en werkelijkheid wegen… . de bewoners van deze woning genieten van het warme interieur.

8. Lades

Lades onder je bed schenken je veel extra opbergruimte. Zo bespaar je op de woonruimte. Om je slaapkamer extra ruimtelijkheid te geven kun je een spiegel plaatsen. Dat is pas genieten!

9. Leuke combi

We zijn erg onder de indruk van de witte modulaire wand (lijkt uit diverse modules te bestaan) waarin een schitterend venster geplaatst is. Het is een heuse vensterbank met kussentjes waarin je heerlijk kunt lezen!

10. Sprookjesachtig

Dit is wat je noemt een bedstee waarin een sprookjesfiguur zou kunnen slapen. Wij worden vrolijk van dit design: zoveel fleurigheid. Wat vind je van de houten balken aan het plafond! Een droominterieur met smaak zouden wij zeggen! 

Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden van nieuw design voor thuis!

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!