Een appartement vol verrassingen! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een appartement vol verrassingen!

Stoa. Stoa.
Modern Corridor, Hallway and Staircase by XYZ Arquitectos Associados Modern
Loading admin actions …

Vandaag gaan we naar Portugal om je een geweldig project te laten zien. In dit artikel kom je alles te weten over eigentijdse mediterrane interieurconcepten. Gewoon even trip voor een frisse blik op design! Het is een woning met een beeldige sfeer die precies past bij mensen van nu. De bewoners zijn in ieder geval superblij met hun nieuwe interieur. Het is een appartement met veel ruimte, goede vibes en een tal van comfortabele kamers. Echt een leuk project om aan je te laten zien. Lees verder en bekijk de ideeën goed! Be inspired!

Ruime hal

Het betreft vandaag een project waarbij een familiehuis in Portugal volkomen opnieuw ingericht werd. Deze woning is in verschillende niveaus verdeeld waar verschillende leefruimtes op gesitueerd zijn. We zien een zee van ruimte waarin gewoond en genoten kan worden. Een kleurrijk appartement is het, waarin de ruimte wordt gevuld door een optimistische sfeer. In deze serene woning voelen de bewoners zich helemaal goed. We werpen hier een blik in de ruimte die opvalt door zijn slimme indeling. De wand kent een aantal boekenkasten die geen woonruimte innemen. Een andere mooie oplossing is de open trap, zo blijft de transparantie in deze hal behouden. 

Keuken

Een fijne woning kan niet zonder een excellente keuken. Op deze afbeelding zien we de culinaire ruimte van het huis, die werkelijk een lust voor het oog is. De bar heeft een strakke, industriële staal look, waarbij het tevens mogelijk is om gezellig samen te zitten. Een mooie plek om voor het uitgaan even een drankje te doen. Voor de bewoners van het huis is dit een ideale plek om ´s ochtends een broodje te eten. De stijl van deze keuken is strak en modern, met een typisch mediterraans temperament. Let eens op die heerlijke hanglampen boven de bar, zijn ze niet beeldig? Meer mooi ideeën voor je keuken kun je hier vinden. 

Relaxen

Boven de keuken vinden we in een niche de schitterende relaxkamer. Typisch een plek waar je in de avond of na het diner (na de wandeling natuurlijk) kunt gaan ontspannen. Een goed boek lezen of een fijn gesprek is hier altijd mogelijk. Vanuit deze positie in de woning krijgen we een duidelijk beeld van de stijl, deze is minimalistisch met een industriële vibe. Let eens op de wandkasten, deze bieden je de mogelijkheid om persoonlijke spullen in op te bergen en houden het woonconcept in deze ruimte mooi strak, omdat er geen rommeltjes rondslingeren. Samen met een expert ontwerp je al snel je eigen droominterieur. 

Overloop

In deze overloop is de minimalistische stijl gehandhaafd. Dat wil zeggen, de woonruimte wordt niet met prullaria en tierelantijnen opgevuld. Zoals we zien zijn er in de wand twee niches gecreëerd, daarin zet je wat boeken en souvenirs. Dit geef direct wat kleur aan dit overgangsgebied tussen de twee verdiepingen. Links zien we het grote raam, waardoor het vele daglicht naar binnen kan stromen. Zo wordt het hele interieur met natuurlijk licht tot leven gebracht. 

Woonkamer

We hebben zicht op de patio en voelen het interieur met de buitenwereld samenvloeien. Dit zorgt voor een unieke sfeer in de kamer. Het interieur is ook al zo bijzonder. Neem de antieke kast, de strakke gietvloer met daarop het fraaie kleed. Ga lekker zitten in de stoel en geniet van een goed boek of lees even de krant. Deze kamer heeft leuke accessoires en decoraties die er een geheel eigen ambiance aan geven. En wat te denken van de rustieke stenen buiten in de muur van de patio; dat uitzicht is toch net een mediterraans schilderij! 

Slaapkamer

De mediterraanse sfeer is ook in de mooie slaapkamer van het huis te zien. In deze kamer is er gekozen voor een traditionele look waarbij warm hout wordt afgewisseld met een zuivere, witte wand. In dit bed kun je heerlijk slapen en dromen over de reizen die je nog door de mediterraanse streken gaat maken. Het bed heeft een traditioneel sprei dat een verhaal uit een ver verleden lijkt te vertellen. 

Douche

We zagen het net al op de vorige foto, maar nu wordt het duidelijk wat het nu eigenlijk was. Geheimzinnig? Het gaat natuurlijk over deze bijzondere glaswand! Een prachtige oplossing voor deze douche, want zo houd je het grootste deel van deze ruimte droog. De douche heeft een ontstellend mooie vormgeving, vooral de antracietkleurige wand maakt ons enthousiast. Een strakke industriële douchekop vormt een bron van ontspanning. In de avond kom je hier voor een verkwikkende douche. Wat een sfeer is er hier in de ruimte aanwezig! Wij zijn volkomen onder de indruk. We besluiten onze tour door deze mooie woning en hopen je bij het volgende project weer te kunnen begroeten! 

Deze villa uit de jaren tachtig heeft het helemaal! 

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!