15 schitterende badkamers met moderne en mooie douches

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.

15 schitterende badkamers met moderne en mooie douches

Tekstbureau 't Kofschip Tekstbureau 't Kofschip
 Bathroom by studio antonio perrone architetto,
Loading admin actions …

Of badkamers nu modern of klassiek, of groot of klein zijn: meubels en sanitair maken het verschil. Maar ook de vorm en maat van de doucheruimte is cruciaal. De keuze hangt af van je smaak, ruimte, budget, en de stijl van het project.
Vandaag presenteren we 15 projecten. Het zijn stuk voor stuk inspirerende ideeën waarmee je je badkamer kunt transformeren in een heerlijke ruimte waar je graag bent. Laten we eens kijken!

1. Bijzondere mozaïeken

Mozaïek is tijdloos en past altijd goed, zowel op de muren als op de vloer. Het combineert ook meer met andere maten tegels. Wil je ook mozaïek in de badkamer? Vraag dan een professional om advies. 

​2. Blauw als water

Deze badkamer lijkt misschien een explosie van kleuren, dankzij de blauw geschilderde douche. Toch past die kleur geweldig bij de houten vloer en het wit elders in de ruimte. Gekleurde accessoires in contrasterende kleur maken het af. 

3. Coating geïnspireerd door de natuur

Dit is een ruime en comfortabele badkamer, met een instapdouche. Praktisch, vooral voor mensen met motorische beperkingen. De stenen vloer brengt luxe en elegantie.

​4. Geweldige patronen

De bekleding van de ruimte doet denken aan een honingraat. De drie grijstinten, gecombineerd met het hout, geven de persoonlijkheid en sfeer aan deze badkamer.

​5. Bloemrijk en sfeervol

Deze badkamer spreekt tot de verbeelding. Hij is comfortabel en vriendelijk. De keuze van wit, de lichtheid van het sanitair en de kleur verlichting, maken de ruimte uniek. 

​6. Met gouden aanraking

De gouden accenten op de glazen douchewand creëren een leuk contrast op een plek waar eenvoud en elegantie regeren.

7. Mediterrane stijl

Deze badkamer is een combinatie van allerlei mediterrane details. Het kleurenpatroon leidt ons naar de zee en de zon. In de douchecabine is een kleine bank gemaakt, zodat je op elk moment kunt genieten van de kalmerende werking van het warme water.

8. Stedelijke ruimte

Dit is een minimalistisch ontwerp met lichte en zachte kleuren. De muur bekleed met grijze stenen herbergt een kleine nis, waar je je douchegel en shampoo kwijt kunt. Met sensationele verlichting!

9. Geraffineerde contrasten

Dit ontwerp laat een combinatie van verschillende materialen en kleuren zien. Het douchegedeelte heeft een verfijnde marmeren muur, en is voorzien van een kristalheldere deur. Er is een levendig contrast met de muur van kleine rode tegels en het hout op de vloer.

10. Prachtige combinaties

Hier kunnen je optimaal genieten van de schoonheid van de ruimte, waarin twee natuurlijke materialen—steen en hout—perfect combineren en helemaal in balans zijn. 

11. Steen en glas

Ook mooi: ruwe steen in combinatie met moderne afwerkingen en een minimalistische esthetiek. Een douche die de schoonheid en frisheid uitstraalt.

12. Wit en zwart

De combinatie van wit en zwart zal nooit uit de mode raken. Het wonder van dit ontwerp is  het douchegedeelte, dat door het kleurgebruik bijna onopgemerkt blijft.

​13. Stijlvol met hout

Gezellig en comfortabel is dit ontwerp dat in marmer en hout is uitgevoerd. 

14. Moderne trend

In de moderne stijl worden zuivere lijnen en neutrale kleuren zeer gewaardeerd. Dit is een voorbeeld. Een transparante wand biedt zicht op een toiletgedeelte en een douchegedeelte. Zeer origineel en functioneel.

​15. Rustieke charme

Ten slotte graag je aandacht voor deze charmante badkamer, waar het douchegedeelte in een glazen kubus is gevat. De ruwe witgekalkte stenen muren stralen eenvoud en kracht uit, het geheel is licht en ruimtelijk. 

Meer badkamertips? Kijk dan hier: 8 tips om je kleine badkamer sfeervol te maken.

 Houses by Casas inHAUS,

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!