Unieke badkamers met een natuurlijke ambiance

Stoa. Stoa.
Stonearth - Complete Natural Bathrooms Stonearth Interiors Ltd Modern Bathroom
Loading admin actions …

We voelen ons goed in een natuurlijke ambiance. Als het om de badkamer gaat zijn we vrij kritisch op het ontwerp, de kamer moet de juiste snaar raken en de juiste ambiance hebben. Vandaag laten we je een prachtige collectie ontwerpen zien die precies datgene in huis hebben om je badkamer op een unieke, luxe wijze in te richten. Stone Earth heeft het juiste design in huis dat direct overtuigt. Kijk met ons mee naar de uiteenlopende ontwerpen die stuk voor stuk gerealiseerd zijn met behulp van hoogwaardige meubels met een geheel eigen karakter. Kijk snel met ons mee en vang de nodige inspiratie voor je eigen ontwerp!

Natuur

THE COMPLETE NATURAL BATHROOMS Stonearth Interiors Ltd Modern Bathroom
Stonearth Interiors Ltd

THE COMPLETE NATURAL BATHROOMS

Stonearth Interiors Ltd

In deze badkamer ervaar je de connectie met de natuur. De ronde badkuip geeft een primitieve sfeer aan deze hoogwaardige hedendaagse badkamer. Qua kleur past deze badkuip perfect bij de ambachtelijk vervaardigde kastjes die zelf een boeiende connectie met de natuur buiten hebben. Door de ramen zien we de bomen van het bos dat het huis omringt. In een badkamer als deze kom je helemaal tot jezelf zodat je geest te rust komt en de creatieve ideeën de ruimte krijgen. Achter het bad zien we de douche waar je de nodige verkwikking kunt vinden. Alles in deze badkamer is op elkaar afgestemd en resoneert zo in een harmonieuze eenheid.

Strak

Stonearth - Prestige Medium, Travertine - Rough edge top , Pebble basin Stonearth Interiors Ltd BathroomFittings
Stonearth Interiors Ltd

Stonearth—Prestige Medium, Travertine—Rough edge top , Pebble basin

Stonearth Interiors Ltd

Natuursteen is sinds eeuwen een geliefd materiaal. Al in de tijd van de oude Grieken werd het gebruikt voor de bouw van de heiligdommen en belangrijke gebouwen in de stad. Veel van deze gebouwen zijn verloren gegaan, maar soms vinden we verloren gewaande gebouwen (delen daarvan) terug, zodat we ze kunnen reconstrueren. In deze badkamer is de donkere natuursteen het temperamentvolle medium dat het gehele ontwerp van de badkamer draagt, de mooie lichte meubels komen zo sterk naar voren en bieden je het comfort dat je in een badkamer zoekt. Een mooie industriële toevoeging is de licht grijze gietvloer, deze is watervast en eenvoudig te reinigingen. Mooi en makkelijk komen in dit ontwerp samen. 

Natuursteen wastafel

Stonearth - Roma Black Granite Basin Stonearth Interiors Ltd BathroomSinks
Stonearth Interiors Ltd

Stonearth—Roma Black Granite Basin

Stonearth Interiors Ltd

Deze wastafel lijkt wel duizend jaar oud, de sfeer van de natuursteen geeft dit sanitair een tijdloze sfeer. Met deze uitvoering heb je nooit meer een andere wastafel nodig want hij is vanzelfsprekend zeer slijtvast. Let ook even op de mooie stalen kraan en de natuurstenen achtergrond. De kleuren van deze elementen passen goed samen en vormen een totaalconcept. Stel je voor dat je hier in de ochtend en avond je dagelijkse rituelen doet, dit is toch design waarvan je helemaal tot rust komst!

Licht

Stonearth - Finesse Oak washstand double basins Stonearth Interiors Ltd Scandinavian style bathroom
Stonearth Interiors Ltd

Stonearth—Finesse Oak washstand double basins

Stonearth Interiors Ltd

Na de donkere, temperamentvolle badkamers is het nu weer tijd voor een lichte toon. In deze badkamer vind je de rust en de stilte ook weer omringt door de bomen in hun natuurlijk habitat. De wanden van deze badkamer hebben een egale look en zijn grijs en wit geschilderd, dit is een mooi kleurenschema dat door zijn ingetogen karakter het hele ontwerp van de badkamer draagt. In deze kamer staat gemak voorop, zo zien we een dubbels wastafel waaraan je met z´n tweeën het dagelijkse ritueel kan uitvoeren. Ook hier weer is de inmiddels mateloos populaire gietvloer de mooie en handige toevoeging die het wonen en leven een stuk eenvoudiger maakt. Gewoon genieten geblazen in een heerlijke badkamer van Stone Earth

Tot zover de unieke badkamers van Stone Earth. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je meer stijlvolle ideeën voor je badkamer? Klik dan hier voor de nodige inspiratie!

Deze professionals helpen je om je droomhuis te realiseren!

Een historisch poorthuis in Odenwald is een perfecte locatie voor een unieke woning!

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!