20 keer slim en stijlvol inrichten | homify

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.

20 keer slim en stijlvol inrichten

Johan van Dijk Johan van Dijk
Industrial style bedroom by CO:interior Industrial
Loading admin actions …

Wat doe je als de ruimte in je huis niet zo heel erg groot is, maar je toch een sfeervol en ‘compleet’ wilt wonen? Slim en stijlvol inrichten is dan belangrijk! Met de 20 voorbeelden die we voor je op een rijtje hebben gezet, kun jij als een ware interieurontwerper aan de slag gaan. Laten we snel beginnen!

1. Appartement in de stad

Een appartement in de stad heeft vaak niet zo heel erg veel ruimte. Maar met dit prachtige multifunctionele interieur is het mogelijk om toch heel groots te wonen.

2. Pasteltinten

Met pasteltinten en een minimalistisch-rustieke inrichting kun je een woonkamer een heel fraai elan geven. Het is toch net alsof je in een showroom staat op deze manier? Prachtig!

3. Chique minimalisme

Een klein appartement op minimalistische wijze inrichten is een erg goed idee. Al helemaal als je het zo chique en stijlvol doet zoals hier.

4. Creëer je eigen inloopkast

Heb je altijd al gedroomd van je eigen inloopkast maar heb je geen extra kamer over? Met een gordijn creëer jij je eigen inloopkast in een verloren hoekje van je slaapkamer.

5. Uniek interieur

Gewoon even een uniek interieur tussendoor. Wat zijn dit allemaal ontzettend leuke accessoires! Daar wil jij er vast ook wel een paar van in huis.

6. Lekker vol

Vaak kun je een kleiner huis beter niet te vol inrichten, maar als je het juist een beetje over de top doet zoals hier dan is het juist weer erg aantrekkelijk.

7. Heerlijk licht

Een slaapkamer met geringe afmetingen ruim doen lijken lukt zeker met veel wit. En rustieke houten vloer maakt het dan weer gezellig.

8. Chique slaapkamer

Zo’n chique slaapkamer als deze is ook geen verkeerd idee. Hier kan menig hotel een puntje aan zuigen!

9. Inloopkast op zolder

Een inloopkast op zolder is ook een perfecte oplossing om je wensen uit te laten komen.

10. Minimalistisch en industrieel

Minimalistisch en industrieel combineren in en kleine keuken? Dat zorgt voor dit fantastische resultaat!

11. Klassiek randje

Een klassiek randje is in zo’n inloopkast als deze ook echt een pluspunt.

12. Open kast

Hou je niet zo van gesloten kasten in je slaapkamer, vooral omdat het er dan erg krap uit komt te zien? Een open kast kan ook zeker helpen!

13. Kast en bed

Een hoogslaper is erg multifunctioneel. En op deze manier kan het ook nog eens erg stijlvol zijn.

14. Bureau in de slaapkamer

Wil je graag een eigen werkplekje in huis maar heb je geen studeerkamer over? Een bureau in de slaapkamer kan zeker helpen.

15. Wasruimte

Een bijkeuken in gebruik nemen als wasruimte is helemaal geen slecht idee. Dan hoef je ook nooit meer in de woonkamer te strijken.

16. Moderne loft

Je appartement de uitstraling geven van een moderne loft? Op deze manier is dat wel een erg comfortabele manier van wonen!

17. De kleinste studio

Als je nou echt heel erg weinig ruimte hebt, dan moet je in deze kleinste studio even inspiratie op gaan doen.

18. Grijstinten

Werken met grijstinten? Dit kleine appartement laat zien hoe mooi dat kan zijn.

19. Eclectische gezelligheid

Deze ruimte laat een prachtige vorm van eclectische gezelligheid zien. Aan de decoraties te oordelen is dit het onderkomen van een echte wereldreiziger.

20. Intiem

Het laatste voorbeeld dat we je laten zien is deze kleine slaapkamer. Door de afmetingen en inrichting een hele intieme plek. Precies zoals een slaapkamer zou moeten zijn!

Heb je al een paar ideeën opgedaan die je graag zelf ook toe wilt passen? Voor nog wat meer inspiratie kun je ook dit overzicht nog even gaan bekijken.

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!