12 fijne ideeën voor een mooie slaapkamer

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.

12 fijne ideeën voor een mooie slaapkamer

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Bedroom by Pixers, Eclectic
Loading admin actions …

De slaapkamer staat hoog op de lijst met favorieten kamers in een huis. En daarom is het zaak deze de aandacht te geven die het verdient. Twijfel je of je er wel alles uit haalt? Niet getreurd, in dit artikel geven wil je 12 fijne ideeën om van je slaapkamer een absoluut interieurhoogtepunt te maken.

Bloemen

 Patios & Decks by cs, Minimalist
cs
cs

Verse bloemen doen het altijd en overal goed, en zeker ook in de slaapkamer. Het ziet er mooi uit en het ruikt ook nog eens lekker. Dus elke week een vers bosje, daar fleurt je slaapkamer zeker van op.

Kunst

 Bedroom by Pixers, Eclectic
Pixers

Let's Surf

Pixers

Vergeet ook niet je slaapkamermuren van kunst te voorzien. Dat kunnen schilderijen, foto's of toffe posters zijn. Het geeft de slaapkamer een fijne persoonlijke touch.

Pastelkleuren

 Bedroom by Yohan May Design, Modern
Yohan May Design

Fulham Penthouse

Yohan May Design

Zachte pastelkleuren zijn ideaal voor een rustgevend gevoel in de slaapkamer. Schroom niet en geeft tenminste één muur in de slaapkamer een verfbeurt. Een pak gelijk door met wat bijpassende accessoires.

DIY

 Bedroom by Pixers, Classic
Pixers

Parisian style

Pixers

Geen budget voor ingrijpende veranderingen? Do it yourself! Een stoer bed van pallets of een fijne andere DIY-klus geven je slaapkamer een hele nieuwe uitstraling.

Verlichting

 Bedroom by Pixers, Country

Uiteraard is verlichting ook een zeer belangrijk onderdeel van de slaapkamer. Voldoende licht is belangrijk. Maar ook de juiste sfeerverlichting is onmisbaar.

Kekke kleur

Ben je minder van de pastelkleuren en vind je dat je slaapkamer wel wat pit kan gebruiken, kies dan voor een stoere of kekke kleur. Knalrood, diepzwart of felgeel. Durf jij het aan?

Minimalistische touch

Als je het even echt niet meer weet, kun je altijd terugvallen op de minimalistische basisbeginselen. Less is more en lekker veel wit. Daar krijgt de slaapkamer een fijne en rustgevende uitstraling van.

Kleurinjectie

 Bedroom by WN Interiors, Modern
WN Interiors

Waterside Apartment by WN Interiors

WN Interiors

Is je slaapkamer voor 99% af, hoef je enkel nog wat kleur toe te voegen om tot de volle 100% te geraken. Kijk eens wat een beetje blauw voor deze kamer gedaan heeft.

Zithoekje

Als je genoeg ruimte hebt, is het erg leuk om een klein zithoekje in de slaapkamer te creëren. Dat staat zeer elegant en kan op een luie zondagochtend nog wel eens goed van pas komen.

Beddengoed

Mis je die luxe uitstraling in je slaapkamer? Investeer dan in beddengoed! Kijk niet op een eurootje meer of minder en daar zal je geen spijt van krijgen. Want het ziet er niet alleen goed uit, het slaapt ook nog eens voortreffelijk.

Organisatie

Master Bedroom:  Bedroom by Clean Design, Modern
Clean Design

Master Bedroom

Clean Design

Voor een opgeruimde en nette uitstraling is een goede organisatie van levensbelang. Genoeg kastruimte en zeker ook een functioneel nachtkastje zijn absoluut onmisbaar in de slaapkamer.

Hoofdbord

Kid's Bedroom:  Bedroom by Clean Design, Modern
Clean Design

Kid's Bedroom

Clean Design

En makkelijke maar oh zo doeltreffende verandering in de slaapkamer is het aanpassen van het hoofdbord. Een nieuwe kleur of een zachtere variant en niet alleen je bed, maar de hele slaapkamer krijgt een aangename nieuwe look.

Meer fijne slaapkamers kun je hier bekijken. Heb je ondanks dit artikel toch nog hulp nodig, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En wil je nog meer tips, lees dan dit artikel eens.

 Houses by Casas inHAUS, Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!