Deze keuken past bij jouw sterrenbeeld!

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.

Deze keuken past bij jouw sterrenbeeld!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Modello Asia Modern Kitchen by DIEMME CUCINE S.r.l. Modern
Loading admin actions …

Geloof je in horoscopen en dat je wordt beïnvloed door de energie van de kosmos? En ben je op zoek naar een passend ontwerp voor je keuken? Zoek niet langer! We hebben gezocht naar de keuken die het beste past bij jouw sterrenbeeld! Ontdek de briljante designs van onze ontwerpers als inspiratiebron voor een uniek huis. Kijk mee en geniet!

1. Ram

Dit is de perfecte keuken voor iedereen geboren onder het dierenriemteken Ram. Witte, lichte en elegante interieurs passen perfect bij hun karakter.

2. Stier

Een moderne en ruime keuken met accenten van de landelijke klassieke stijl. Deze zachte mix van stijlen en aardetinten past perfect in het interieur van de stier.

3. Tweeling

classic  by Sculleries of Stockbridge, Classic
Sculleries of Stockbridge

Tudor Handpainted Kitchen

Sculleries of Stockbridge

Deze lichte, ruime keuken wordt gekenmerkt door moderniteit en romantiek en past goed bij het gevoelige zachte karakter van de tweeling.

4. Kreeft

The Leicestershire Kitchen in the Woods by deVOL by deVOL Kitchens Country
deVOL Kitchens

The Leicestershire Kitchen in the Woods by deVOL

deVOL Kitchens

Steen en hout zijn hier perfect geïntegreerd tot een rustieke stijl keuken. Landelijk maar toch ook strak en modern en perfect passend bij het uitgesproken karakter van de kreeft.

5. Leeuw

Deze keuken waarin de helderheid en transparantie van wit wordt gecombineerd met felle kleuraccenten maken dit tot een levendige dynamische keuken die goed past bij de energieke, flamboyante leeuw.

6. Maagd

Strakke lijnen en een open indeling maken deze keuken tot een functionele ruimte die ideaal is voor de minimalistische perfectionistische maagd.

​7. Weegschaal

London Charm Modern Kitchen by Elan Kitchens Modern
Elan Kitchens

London Charm

Elan Kitchens

Het witte oppervlak in combinatie met de donkere vloer zorgt voor een fantastisch contrast dat door zijn fraaie harmonische balans de weegschaal zeker zeer aan zal spreken.

8. Schorpioen

modern  by Wisp Architects, Modern
Wisp Architects

Apartment in Milan—OX22

Wisp Architects

Deze keuken in strakke minimalistische zwart-wit stijl met verschillende materialen vormt een perfecte aanvulling op de aard van de schorpioen. Degenen die geboren zijn onder dit dierenriemteken houden van contrasten en originele accenten.  

​9. Boogschutter

by FABRI Eclectic

Houten meubels met wat touches van de industriële stijl en wat kleuraccenten vormen de perfecte combinatie voor de stijlgevoelige boogschutter.

10. Steenbok

Cherry Creek Town Home by Studio Design LLC Classic
Studio Design LLC

Cherry Creek Town Home

Studio Design LLC

De keuken moet het centrum van het huis en een gezellig samenzijn vormen voor iedereen geboren onder het dierenriemteken steenbok.

11. Waterman

Het zachte karakter van watermannen wordt het beste weergegeven door heldere neutrale kleuren en warme natuurlijke materialen.

12. Vissen

Voor de creatieve ziel van de vis moet de keuken bij voorkeur worden voorzien van een gewaagde kleur. Lees in dit artikel welke woonkamer past bij jouw sterrenbeeld.

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!