Heerlijk genieten in een droomhuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Heerlijk genieten in een droomhuis

Stoa. Stoa.
Rustic style house by Pracownia Świętego Józefa Rustic
Loading admin actions …

In een droomvlucht worden we meegenomen naar een rustieke wereld vol rust en vrijheid. Vandaag laten we je een rustiek vrijstaand huis zien, je mag wel zeggen een villa, waarin de bewoners het helemaal naar hun zin hebben. Als we straks uitgekeken zijn weet jij precies waarom dat is. In onze hectische wereld is het maar wat fijn als je een plek voor jezelf hebt waar je helemaal jezelf kunt zijn. Dit huis betekent precies dat voor de bewoners. Ze zijn trots dat ze hun huis aan de wereld kunnen laten zien, wij zijn blij dat we jou de kans kunnen geven je te laten inspireren door dit schitterende woonhuis. Kijk snel met ons mee naar deze rustieke droomwoning! 

Vakantiesfeer

Deze woning zorgt toch direct voor een vakantiesfeer! Je kunt niet anders dan vrolijk worden van deze woning. Door de relatief lage gevel heeft het pand een bijzondere benaderbaarheid, heel gastvrij. Via de eenvoudig oprit rij je de bolide heel snel en veilig de garage in. Vanaf deze kant zie je echt niet wat er zich in het huis afspeelt. Dat is de juiste opzet voor een woonsfeer met veel privacy. Deze experts helpen je graag verder met het verwezenlijken van je woondromen. 

Mooie details

Zoals we van de rustieke stijl gewend zijn mogen we rekenen op mooie details die zorgen voor de juiste sfeer. Dit boogje bijvoorbeeld is een van die dingen die een huis net even dat beetje extra geven. Erg leuk om te zien dat de architect gekozen heeft voor een witte muur in een rustieke context. Dit contrast draagt ook bij aan de unieke look van dit pand. Wanneer je zelf mooie ideeën voor een nieuwe woning hebt, laat deze dan eens zien aan een expert, zo weet je zeker dat de bouw van je woning efficiënt en professioneel gebeurd. 

Heel andere look

Ja, dit is ook weer zo´n verrassing waar we dol op zijn. Deze mooie woning heeft precies de looks waar we enthousiast van worden. Net was het de rustieke stijl die de show stal, nu kijk we weer tegen een minimalistische zijgevel aan. Het donkere hout past heel goed bij het zuivere wit. Om over de grijze gevel onder het dak nog maar te zwijgen. 

Modern

Heel modern dit. Lekker eigenzinnig ook, moet je die lampen zien! De bank is groot en biedt plek aan veel vrienden en familieleden. Hier is het altijd gezellig, kan iedereen elkaar aankijken. Wat een openheid hier! De open haard is een echte eye-catcher waar we enthousiast van worden. Dat staat garant voor veel gezelligheid!

Megamooi

Dit verwacht je toch niet! Een volkomen open ruimte met een luxe woonsfeer. Wat past die rustieke stijl mooi bij de moderne, industriële looks. Let ook even op de houtvloer en de witte gietvloer er strak naast. We kijken omhoog via de vide naar het dak. Dit interieur is een woonwereld op zichzelf! 

Samen

Samen eten doen de bewoners graag. Het hoort helemaal bij hun leefstijl. Soms schiet het er tussendoor, vanwege de drukte, maar dat halen ze dan daarna ruimschoots in met een heerlijk diner. Deze donkere tafel past precies bij de rustieke stijl. En wat een open look zo met het raam dat we rechts zien. 

Verrassend

Dit unieke huis zou toch niet helemaal zichzelf zijn als er niet nog een verrassing uit de hoge hoed zou komen. Deze bijzondere keukenbar om aan te chillen is precies zo´n leuke verrassing. Ideaal om aan te ontbijten als je alleen of met z´n tweeen bent. 

Badkamer

Onze trip is bijna aan het einde gekomen, maar niet voordat we je deze badkamer hebben laten zien. Dit is de kamer waarin de bewoners (vooral in het weekend) helemaal kunnen relaxen. Dat is ook niet zo verwonderlijk met zo´n schitterend bad. Links zien we het prachtige wastafelmeubel en de mooie verlichting die samen met het daglicht deze badkamer een sprookjesambiance geeft. We hopen dat je geïnspireerd bent door dit schitterende huis, waarin de rustieke-, minimalistische- en industriële stijl samenkomen op een voortreffelijke manier! 

Blijf ons volgen voor nog meer mooie woonideeën! 

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!