Van sloophout naar mediterraanse meubelstukken

Stoa. Stoa.
INTERIORISMORECICLADO HouseholdHomewares
Loading admin actions …

We nemen je mee naar Mexico, Puerto Vallarta om precies te zijn, want daar heeft Interiorismo Reciclado een aantal prachtige mediterraanse meubels van sloophout gemaakt. De meubels gaan perfect op in iedere tuin of interieur, maar voor de mediterraanse sferen hebben ze een speciale voorliefde. Deze meubels zijn relatief eenvoudig te maken dus je zou ze bij wijze van spreken ook zelf kunnen maken, hoewel het natuurlijk fijn is als een vakman/vrouw het voor je doet! We hebben een aantal mooie meubels voor je op een rij gezet. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Eenvoud is mooi

Deze eenvoudige stoel afkomstig uit de collectie Colección Sillas IR -01 en heeft die basic feel die we kennen van de sloophouten meubels. Door zijn lichte kleurenschema past hij in veel verschillende interieurs, maar een mediterraans plaatje als dit laat ons zien waarom zijn voorkeur de mediterraanse stijl is. Het is een ideale stoel om te genieten van de zomer, zeer robuust en onderhoudsvrij, waardoor je tijd overhoudt voor leuke dingen. Stel je voor dat jij met je vrienden en familie geniet van een heerlijke zomeravond, misschien wel in een warm land, dan is een stoel als deze een welkome toevoeging aan je avond. Hij is eenvoudig in te klappen en dus makkelijk mee te nemen. Precies het gemak dat je zoekt in de vakantie!

Zicht op de zee

Ben jij ook zo'n grote liefhebber van de zee? Deze stoelen wel, ze bieden je een comfortabele plek om te zitten, terwijl je een prachtig uitzicht hebt op de zon die aan de horizon verdwijnt. We zagen de rechter stoel net al even, maar de linker is nieuw. Deze laatste is uitgerust met armleuningen en een kussen op het zitvlak, dit geeft je een comfortabele plek om te zitten en te genieten van de sfeer van dit Mexicaanse plaatje. Het is ook een kwestie van smaak natuurlijk, want misschien zit je liever op de rechter stoel, het kan allemaal. En als je klaar bent met relaxen, dan ga je toch gewoon even het centrum van de stad in!

Avondrood

We zien hier een betoverende blik op het Mexicaanse stadje. Als je hier een tijdje vertoeft, wend aan het tempo van het leven hier, de gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen, dan wil je niet meer terug naar het haastige westen. Deze kruk past precies in deze ambiance, aan de rechterkant heeft hij een leuning, zodat je een beetje steun hebt, maar de linkerkant is vrij, zodat je je niet opgesloten voelt in de kruk, dus precies het juiste evenwicht. We werpen nog een laatste blik op de zee en het stadje en nemen je daarna mee naar de werkplaats van Interiorismo Reciclado.

Kunstwerk of kast

Bij dit meubelstuk vragen we ons af of we nu kijken naar een kunstwerk of een kast. Wat wel zeker is is dat dit meubelstuk veel mogelijkheden biedt als het gaat om de decoratie en inrichting van je interieur. In de verschillende gestapelde rechthoeken kun je veel decoraties, accessoires en of boeken neerzetten, waardoor de kast mooi gevuld raakt. Het is een bijzondere creatie die op ambachtelijke wijze tot stand gekomen is en dat zie je er ook aan af. Een mooie kast die past in verschillende interieurs, met een landelijke, industriële of mediterraanse stijl. 

Dit waren de mediterraanse sloophouten meubels. We hopen dat je enthousiast bent en net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. Alvast veel plezier met je nieuwe interieur!

Geef wat kleur aan je tijd, met de klokken van ColorMyTime!

Voor temperamentvol design met een mysterieuze uitstraling bezoek je de winkel van Studio Roderick Vos!

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!