Het perfecte appartement voor je sterrenbeeld | homify

Het perfecte appartement voor je sterrenbeeld

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
Chibi Moku Architectural Films Modern Living Room Concrete White
Loading admin actions …

Welke interieur is geschikt voor degenen onder ons met het sterrenbeeld Ram? En hoe zit het met de Tweeling en Stier? In dit artikel komen alle twaalf de sterrenbeelden aan bod. Bij elk sterrenbeeld hebben een we inrichting gezocht die er wat ons betreft goed bij past. Lees snel verder om te zien hoe jouw droomhuis er volgens je sterrenbeeld uit zou zien!

1. Ram

Luxury London Mayfair Aparment homify Living room White
homify

Luxury London Mayfair Aparment

homify

Op de foto hierboven zien we een verfijnd interieur met een onberispelijke en symmetrische indeling. Er zijn vele glimmende en spiegelende oppervlakken, en op de vloer ligt een prachtig parket. Een inrichting die perfect past bij de Ram.

2. Stier

Een perfecte balans tussen vintage en moderne meubels, oftewel de ideale woonruimte voor degenen met het sterrenbeeld Stier. De houten meubels en vloer passen goed bij de designlampen en decoratieve antieke accessoires. Het is een verfijnde mix met een heleboel details.

3. Tweeling

Een eclectische inrichting past perfect bij iedereen met het sterrenbeeld Tweeling. Het interieur op de foto hierboven voldoet daar zeker aan. De kleurrijke wandaccessoires en industriële elementen zorgen samen voor een iconische inrichting. Kortom, een inrichting waar sprake is van een explosie aan creativiteit!

4. Kreeft

Het appartement op de foto hierboven past perfect bij het sterrenbeeld Kreeft. Door de grote, hoge ramen is het verbonden met de buitenwereld, waardoor je als bewoner constant in contact kan staan met de natuur. De landelijke inrichting, op basis van hout, planten en intense aardse kleuren, past daar natuurlijk perfect bij.

5. Leeuw

Het appartement voor de Leeuw wordt gedomineerd door zijn warme kleuren. Hierdoor hebben alle ruimtes een krachtige uitstraling, van keuken tot woonkamer en van badkamer tot slaapkamer. Let ook eens op de prachtige houten balken aan het plafond. Wie wil dat nou niet?

6. Maagd

Zonder twijfel een maagdelijk appartement, met lichte geschilderde muren, een grote bank, een ultramoderne en functionele keuken, een mooie slaapkamer en een rustgevende, minimalistische badkamer. Een opgeruimde en minimalistische woning past het beste bij degenen met het sterrenbeeld Maagd.

7. Weegschaal

Treasure House, Polzeath | Cornwall Perfect Stays Living room
Perfect Stays

Treasure House, Polzeath | Cornwall

Perfect Stays

Het romantische en perfectionistische karakter van de Weegschaal heeft natuurlijk invloed op het interieur van zijn appartement. Op de foto hierboven zien we hier een goed voorbeeld van. Je kunt de geweldige designkroonluchter en moderne kachel tenslotte niet onromantisch noemen. 

8. Schorpioen

Eenvoud is enorm belangrijk voor degenen met het sterrenbeeld Schorpioen. En deze eenvoud moeten we ook bij de inrichting van het appartement terugzien. Op de foto hierboven kun je zien hoe dat er in de praktijk uitziet.

9. Boogschutter

Degenen met het sterrenbeeld Boogschutter zijn nieuwsgierig en houden van bijzondere dingen. Dat is in het interieur van het appartement goed terug te zien. Kijk maar eens naar boekenkast die helemaal vol staat met boeken. In dit appartement is vervelen niet aan de orde.

10. Steenbok

In het huis van de Steenbok draait het om ontspanning. De kamers zijn ingericht met ergonomische en comfortabele meubels, warme kleuren, grote tapijten en boeken waar je uren ontspannen in kunt lezen.

11. Waterman

Het huis van de Waterman straalt charme en stijl uit. Bij de inrichting op de foto hierboven passen koperen elementen zeer goed, zoals de lampen aan het plafond.

12. Vissen

De ideale woning voor degenen met het sterrenbeeld Vissen vereist weinig onderhoud. Het intrigerende appartement op de foto hierboven is een oase om te verkennen, uitgerust met multifunctionele en fantasierijke accessoires.

Wil je meer weten over het inrichten van appartementen? Lees dan ook dit artikel eens! 

Casas inHAUS Modern Houses

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!