Meubels van steigerhout voor binnen en buiten

Stoa. Stoa.
B-ORIGINAL Lifestyle Living roomSide tables & trays
Loading admin actions …

Steigerhout is een bijzonder populair materiaal tegenwoordig, we zien het op alle mogelijke manier in onze interieurs en tuinen opduiken. Het is een relatief plooibaar en goedkoop materiaal dat een industriële uitstraling heeft, een van de redenen dat het zo populair is! Vroeger zagen we pallets en steigers vooral in de context van de bouw of zware industrie, nu krijgt dit materiaal een decoratieve functie, waardoor het een bijzondere ruw sfeer uitdraagt in onze woningen. Trendy Hout is een bedrijf dat zich toegelegd heeft op meubels gemaakt van dit schitterende materiaal, diverse ontwerpen zijn bij hen verkrijgbaar. We presenteren je in dit artikel een aantal mooie voorbeelden, waar jij je door kunt laten inspireren! Kijk snel met ons mee.

Tafels

Je ziet ze steeds vaker, steigerhouten eettafels en dit is niet zonder reden. Veel mensen houden gewoon van de ruwe look van het materiaal, dat je woning een creatieve hippe uitstraling geeft. Deze goedkope tafels zijn van hoge kwaliteit, erg weerbarstig en hebben dus een lange levensduur. Het steigerhout past in een modern interieur dat open staat voor de moderne trends. Er is trouwens niet één soort steigerhout verkrijgbaar, je kunt het hout in verschillende variaties krijgen, zoals wit, grijs en zwart. Gewoon kiezen wat bij je past! Deze prachtige meubels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten! Een verrijking voor je tuin!

Hoekbanken

Deze trendy hoekbanken worden gemaakt van nieuw en gebruikt steigerhout. We hebben het hier over ambachtelijk werk, want alle modellen worden met de hand gemaakt. Het mooie van Trendy Hout is dat je wensen in het ontwerp van de bank mee genomen kunnen worden, probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen bij een massaal geproduceerd meubelstuk. Het bedrijf gaat echt met haar klanten een productieve creatieve relatie aan, zo ontstaan er unieke meubels die je tuin direct op een hoger plan brengen. Ze gaan geen uitdaging uit de weg. Deze schitterende bank valt op door zijn eenvoudige vormgeving en comfortabele kussens, de ervaring die je hebt als je gaat zitten is bijzonder. Een goed idee voor een excellente tuin.

Veel keuze

Wandtafeltjes, een voerbak voor de hond of een tv-meubel voor de woonkamer: alles kan met steigerhout! Geef gewoon bij Trendy Hout aan wat je wilt en ze maken het voor je. Door hun lange ervaring in deze branche weten ze hoe ze je ideeën en wensen kunnen uitwerken in mooi en praktisch design. Ook bij deze meubels kun je kiezen tussen oud en nieuw steigerhout, volop keuze dus. Daarbij komt nog dat Trendy Hout ook binnen de horeca actief is, waardoor het interieur van een bar, restaurant of hotel geheel in de industriële steigerhouten stijl aangekleed kan worden. Uitstraling en comfort zijn hierbij sleutelwoorden!

DIY tafel

De doe-het-zelf-stijl  is nauw verbonden met de trend rond steigerhout, natuurlijk vanwege het gemak waarbij het materiaal in onze interieurs en buitenruimtes als de tuin te gebruiken is. We zien hier een prachtige tafel van B-original, met een vale, geschuurde look die zeer hip en sprekend oogt. We zien deze tafel staan in een hedendaags interieur waar de nieuwste trends met open armen worden ontvangen, door zijn robuuste look krijgt je woning een bijzondere sfeer, conceptueel erg aantrekkelijk. 

Tot zover de voorbeelden van de steigerhouten meubels. We hopen dat je enthousiast bent over deze ontwerpen, blijf ons volgen en be inspired! 

Voor mooie interieurideeën voor de badkamer kijk je hier

Een fijne zomertuin is eenvoudig te realiseren, hier vind je een mooi voorbeeld.

Deze professionals helpen je om je droomhuis waar te maken!

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!