Een droomwoning in Heiloo die je niet mag missen! | homify

Een droomwoning in Heiloo die je niet mag missen!

Stoa. Stoa.
Atelier09 Country style house
Loading admin actions …

Er zijn maar weinig mensen die zo’n aanbod zullen afslaan, niet waar? Dat je twee weken in een vrijstaande villa zou mogen vertoeven! Of wat dacht je ervan om de trotse eigenaar te zijn van zo’n woning, waarin je lekker vrij bent en kan doen en laten wat je wilt! Geen buren die bij je aan de deur komen als je de muziek een keer te hard hebt staan. Een ideale situatie! Vandaag nemen we je mee naar een grandioze villa te Heiloo, omgeven door mooie natuur en rustige plekjes waar je kunt uitrusten van de drukke werkweek, want zo’n villa moet natuurlijk wel betaald worden! Maar aangezien dit een dagdroom is, laten we dat laatste maar even buiten beschouwing. Laat je vooral inspireren door het geweldige design!

Mooi landelijk

Als we aan een villa denken, dan zien we direct een landelijke setting voor ons. Dat is trouwens ook de setting waarin de eerste villa’s ontstonden, namelijk op het Italiaanse platteland in de Romeinse tijd: van 753 v. Chr.—476 n. Chr. De rijke patriciërs, de elite van Rome, had dikwijls villa’s buiten de stad, om te kunnen genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Vaak hoorde bij een villa een groot stuk land waarop voedsel verbouwd kon worden. Toen al stond de villa voor rust, reinheid en ruimte. Laat je informeren door een architect tijdens het ontwerpen van je droomhuis.

Tuin der lusten

Echt een heerlijke tuin dit. Al je tuinlust kun je hier ten volle de kost geven. We zijn erg dol op deze bomen omdat ze een hele speciale sfeer oproepen. Het is net alsof we hier in de Hof van Eden lopen. Er groeit alleen geen fruit aan de bomen, maar dat is natuurlijk wel een fantastisch idee! Dan bak je telkens je biologische appeltaart, zorg wel dat je dan niet van de verkeerde boom eet… . Unieke tuinideeën vind je hier

Open, licht en transparant

Dit interieur heeft een eigentijdse ontwerptaal, precies wat we verwachten bij een moderne villa. Wat heeft deze villa een ruimtelijke en transparante opzet! Je bent opslag verliefd op het smaakvolle meubilair. Je kunt zien dat alle functies (eethoek, keuken en de zithoek) op elkaar aansluiten, dit geeft een fijn gevoel van eenheid van het interieur. De lichtval is een ander punt dat erg belangrijk is voor de woonsfeer binnen. Je voelt je gewoon lekkerder in een woning die overspoelt wordt met licht.

Keuken

Dit is een keuken uit één stuk! De achterwand is een strakke unite met een hoogglans afwerking. In dit welhaast monumentale meubelstuk bevindt zich veel opbergruimte en ingebouwde keukenapparatuur. Een prachtige witte achtergrond voor de absolute ster in deze ruimte: het keukeneiland! Dit is praktisch, mooi en heeft een luxe afwerking! 

Ontspanning

Even lekker tot jezelf komen, dat is iets waar veel mensen het weekeinde mee beginnen. In deze badkamer maak je zeker een goede start! Alles is hier gericht op je persoonlijke plezier. Een plant in de douche is trouwens altijd een goed idee, dan blijf de lucht in deze ruimte lekker fris! En natuurlijk ziet het er lekker vrolijk en gezellig uit! 

Sfeervolle hal

In deze hal zien we een mooie landelijke sfeer. Voorbeelden van typisch landelijk design zijn: de rieten manden op de kapstok, die laatst doet trouwens zelf erg landelijk aan, ondanks het moderne design. Natuurlijk moeten we de authentieke deur niet over het hoofd zien! Echt een eye-catcher, juist in zijn eenvoud en bescheiden look. 

Met deze laatste ruimte sluiten we de rondleiding in en om de villa af. We hopen dat je geïnspireerd door het mooie design. Kun je geen genoeg krijgen van luxe woonideeën, dan moet je hier echt even naar kijken! 

Blijf ons volgen dan ben je altijd op de hoogte!

Casas inHAUS Modern Houses

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!