Knusse woning in het bos | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Knusse woning in het bos

Stoa. Stoa.
Scandinavian style garage/shed by homify Scandinavian
Loading admin actions …

Waarschijnlijk droomt iedereen van ons wel van een prachtig huis ergens in het midden van een weelderig bos, op een rustige plek waar we gemakkelijk het lawaai en de drukte van de stad kunnen ontvluchten. Wat als zo’n plek nu bereikbaar was voor iedereen, zelfs voor degene met een kleine beurs? Dan zijn er dus heel veel mensen in staat om hun droom te verwezenlijken. Vandaag nemen we je mee naar een huis dat alles in petto heeft om deze droom waar te maken. Het is zeer modern ingericht en erg praktisch! Het kleine formaat van de woning maakt het mogelijk om goedkoop te bouwen, je hebt immers minder bouwmateriaal nodig. Toch voelt het huis groots en ruim aan. Je hebt er veel woonruimte in en de sfeer binnen is licht en open. Dat klinkt als het perfecte huis, niet waar? Kijk met ons mee naar het droomhuis in het bos waarin je helemaal tot jezelf kunt komen!

Elegant en klassiek

Het huis ziet er aan de buiten kant klassiek en elegant uit. Door het lichte kleurenpalet past deze stijlvolle woning perfect in het landschap, aan klasse en stijl geen gebrek. De glazen wand zorg voor een moderne leuk en zorg dat er veel daglicht naar binnen kan stromen. Op deze manier is de lichtsfeer binnen natuurlijk fantastisch! Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met een panoramisch uitzicht en een keuken. Op de bovenste verdieping vinden we twee slaapkamer en een badkamer. Dit is dus echt een woning met alle erop en eraan! Een expert helpt je bij het bouwen van je droomhuis.

Grote raampartij

Vanuit dit perspectief kunnen we zien dat de gehele breedte van de gevel bestaat uit een enorm raam, waardoor het interieur van de woning een natuurlijke verlichting heeft. Daarbij lijkt de woning zo een stuk groter. Licht is altijd de meest belangrijke factor bij het inrichten van een woning.

Veel extra ruimte

Op de begane grond bevindt zich ook een ruimte garage. Naast de garage hebben de bewoners en atelier ingericht en er is zelfs extra opbergruimte voor apparatuur en snuisterijen. Het huis heeft een erg praktische inrichting waar de bewoners erg van houden. Deze woning is snel te bouwen omdat het skelet van hout is. Dat is ook direct de stevigheid gevende basis waardoor het eenvoudig is om in elk seizoen te bouwen, dus ook in de winter is het mogelijk (je hoeft met deze techniek namelijk niet te heien).

Ruimte om te leven

Om zo weinig mogelijk ruimte van de natuur te nemen werd er besloten om een huis van twee verdiepingen te bouwen. De ontstane verticale ruimte was daarna in te delen zoals de bewoners het graag wilden. Het is een huis dat geschikt is voor een gezin van drie, maar er is natuurlijk altijd een mouw aan te passen. Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer en een extra ruimte voor de baby. Het huis werd bovendien geïsoleerd met minerale wol, deze zorgt voor een hoog comfort in de woning.

Een droom die werkelijkheid geworden is

Dit project voldoet niet alleen aan alle moderne eisen van de moderne huizenbouw, maar zeker ook aan die van de bewoners. Vele jaren hebben ze gedroomd over hun eigen huisje in het bos, over een plek waar ze kunnen genieten van de rust en vrije tijd, waar de natuur nog te horen is, met de bouw van dit huis is dit alles waarheid geworden. Deze woning valt op door zijn compactheid, functionaliteit, woonruimte en zeker door zijn betaalbaarheid. Een woning waar je van droomt. We sluiten onze wandeling door het bos af. Hopelijk ben je net zo enthousiast over deze woning als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en trends! 

Deze woning mag je vandaag echt niet missen!

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!