15 badkamer designs die je niet mag missen!

Stoa. Stoa.
Urban Tree Modern Bathroom
Loading admin actions …

De meesten van ons hebben geen reusachtige badkamer, daarom is het goed om altijd voor het mooiste ontwerp te gaan, dat compenseert de zaak een behoorlijk! Vandaag laten we je 15 kleine badkamers zien die een elegante of ronduit prachtige look hebben. Een mooie badkamer is een manier om een goed design statement te maken, iets waar je gasten zeker van onder de indruk zullen zijn. En het is gewoon tof om zo’n mooie badkamer te hebben. Vandaag laten we je zien hoe die van jou ook kan stralen! Kijk met ons mee naar deze prachtige badkamers!

1. Grijs brengt rust

Het is niet voor niets dat grijs de kleur van 2017 geworden is! Je brengt er zoveel rust mee in je interieur. In deze badkamer, met een ietwat Aziatische twist, zien we hoezeer het grijs palet de kamer een relaxte vibe geeft. Let eens op die wastafel: superstrak! 

2. Mediterraans

Powder toilet homify Eclectic style bathroom
homify

Powder toilet

homify

Hou je van het mediterraanse leven? Dan is deze badkamer echt iets voor jou! Deze ruimte heeft een exotische look en een goed afgewogen kleurenpalet. Let eens op die spiegel, is het geen beauty! Mooi die combinatie tussen de donkere kleuren en de witte natuurstenen tegels.

3. Gezellig

Deze badkamer oogt gezellig. Hoe dat kan? Veel mensen wijzen de klassieke elementen aan als verantwoordelijk voor deze sfeer. Het interieur ziet er authentiek uit, maar als je er langer na kijk zie je de hedendaagse twist: de wandkast bij de douche. Laat je inspireren door een expert.

4. Koninklijke look

Je voelt je zeker de koning te rijk in deze badkamer. De wanden hebben een robuuste look, dat ziet er al heel gaaf uit, maar de sprankeling van goud die verstopt zit in de tinten van het licht en de lambrisering langs de muur, maakt het geheel echt goed af! We vinden de donkere wastafel ook erg mooi. Een parel van een badkamer!

5. Stijlvol zwart

Cool, netjes en erg temperamentvol. Deze zwarte badkamer is een plaatje. We vinden de kasten hier erg mooi, omdat industrieel staal en zwart erg goed samengaan. Het gele licht bij het plafond en de witte wastafel steken er bijzonder bij af!

6. Slimme indeling

Slim design is belangrijk in een kleine badkamer. Hier zijn we erg fan van de indeling van de ruimte. Zo heb je veel bewegingsvrijheid en kun je toch alles in de badkamer kwijt!

7. Eenvoudig mooi

​Pretty Washroom homify Classic style bathroom
homify

​Pretty Washroom

homify

Schoonheid schuilt in de details, maar ook in de eenvoud. Het een sluit het ander niet uit. Hier zien we een badkamer met een minimalistische stijl, toch ontbreekt ook de fleurige decoratie niet. Deze badkamer kan het hebben! Zo creëer je een Aziatische sfeer!

8. Wit als smaakmaker

Niks mis met wit. Het ziet er zelfs geweldig uit! En wat een rust straalt er vanuit, ongelooflijk! Zoek je een manier om rust in je kleine badkamer te brengen? Kies voor een wit palet!

9. Industrial chique

De industriële stijl is mateloos populair, al jaren. En steeds weer vinden we nieuw ontwerpen die ons verrassen. Het is dus een zeer plooibare stijl! Deze badkamer bewijst dat door zijn verrassende looks! De chique twist is onbetwistbaar aanwezig, maar de ontwerper is de basis van de industriële stijl niet uit het oog verloren: strakke metalen, veel glas en strak sanitair! In de douchecabine zien we de natuurstenen wand. Een verrassende combinatie met de stalen douchekop!

10. Overdadig!

Overdadig en stijlvol. Staan we hier in een 5-sterrenhotel in Dubai? Nee, gewoon bij iemand thuis. Nou ja, gewoon… Er zit heel wat werk in deze badkamer. Nog afgezien van de tijd die het ontwerpen gekost heeft. Laat deze badkamer bij je thuis plaatsen en je dobbert voor jaren on top of the world!

11. Exentriek

Excentriek kan heel mooi zijn. Deze badkamer bewijst dat maar weer eens! De rode tegels steken scherp af bij de witte wanden en het sanitair. We zien hierin een clash tussen het design uit de jaren ’60—’70 en dat uit de jaren ’10 van deze eeuw. 

12. Stralende stijl

Je hebt een klassiek, modern of Scandinavisch design. Dit is design anno 21ste eeuw en dat straalt er vanaf! De wand achter het toilet en wastafelmeubel is bedekt met gouden tegels,  daarboven zien we de spiegel die de ruimte groter laat lijken en lichter maakt. Een schitterende verzameling van top materialen en luxe uitgevoerd sanitair. Samen met een expert ontwerp je een prachtige badkamer!

13. Water

De kleur van oceanisch water doet ons goed. In deze badkamer is de tint helemaal op zijn plek. Het design heeft wat weg van design uit de jaren '80, een stijl die niet altijd voldoende credit gekregen heeft. In de ruimte zien we een revival van de stijl, maar met een moderne twist, zoals te zien is aan de moderne wastafel of de toiletten. 

14. Kunstig

Hou je van moderne kunst? Zoek dan niet langer naar een ontwerp voor je badkamer, want je hebt het hier al gevonden! Let op de wand achter de kunstige wastafel, is het geen wonderlijke verschijning! We houden van inloopdouches, superfijn dat er hier ook een gemaakt is. Dat voelt lekker ruimtelijk tijdens het douchen. Alsof je onder een waterval staat! De wanden en spiegel zijn echte eye-catchers!

15. Complete stijl

We sluiten af met dit kunstige snoepje van een badkamer! Alles klopt aan dit design: het is gevarieerd qua kleur en textuur, de verlichting is modern LED en sfeervol, de vloer is gegoten en daarom erg makkelijk schoon te houden. Natuurlijk mag de inloopdouche hier niet ontbreken. Wat ziet die douchekop er tof uit, typisch geïnspireerd door het kubisme, als je het ons vraagt! O ja, moet je die wand achter de spiegel zien: een kunstwerk op zich! Er zijn maar weinig badkamer die zich met deze kunnen meten.

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën!

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!