Moderne sauna's: heilzaam genieten | homify

Moderne sauna's: heilzaam genieten

Stoa. Stoa.
SQUARE Saunahaus Modern Spa
Loading admin actions …

Wie droomt er niet van een eigen sauna? Deze droom kun je nu vervullen, dankzij de moderne saunahuizen die je in je eigen tuin neer kunt zetten. In dit artikel laten we je de mooiste buitensauna's zien en geven je tips over hoe u de spa-ervaring thuis kan perfectioneren. Wat is er nu mooier dan je heerlijk te ontspannen na een lange dag op het werk in je eigen spa? Laten we snel gaan kijken naar de nieuwste trends op het gebied van sauna's en hottubs. Laat je inspireren en wees creatief!

Kubus

De experts van SQUARE creëerden een sauna en werden daarbij geïnspireerd door de vorm van de kubus en de moderne architectuur. De moderne karakteristieke buitensauna's met het abstracte minimalistische ontwerp zijn beschikbaar in verschillende maten, vanaf 9 vierkante meter. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte kan je eenvoudig kiezen uit drie modellen van normaal tot XXL. Dankzij zijn klassieke vorm past dit saunahuis bij elk tuinontwerp. Deze prachtige spa retraites kunnen het hele jaar door worden gemonteerd, maar de herfst is het beste seizoen, want dan kun je in de winter genieten van je eigen spa! Wie droomt er niet van een eigen sauna? Deze droom is nu vervult, dankzij de moderne sauna  in de eigen tuin!

Let op: zorg wel voor een bouwvergunning indien deze nodig is, anders zit je met een probleem.

Interieur

Op deze foto zien we hoe de sauna er van binnen uitziet. Deze sauna is gebouwd in de Oostenrijkse Alpen. Het formaat van de sauna loopt van 9 tot 20 vierkante meter. We bevinden ons hier in de sauna zelf, maar er is ook nog een hal en een lounge die daarop volgt. Natuurlijk, de meeste van ons kunnen alleen maar dromen van een sauna als deze,  maar ook een kleine sauna geeft je veel heilzaam genot!

Sauna op het dak

Wie  geen plaats heeft in de tuin kan natuurlijk wel een sauna op het dak maken. Deze is bijvoorbeeld gemonteerd op het dak van een flatgebouw. De gevel van de buitensauna is gemaakt van hogedruk laminaat. Dit materiaal bestaat uit verschillende lagen papier met hars coating, die samen zijn gevoegd onder hoge druk. Dit maakt ze zeer weerbestendig en duurzaam.

De voordelen van deze daksauna liggen voor de hand: veel lichtinval en veilig voor nieuwsgierige ogen: dit is totale privacy!

Kleine poëtische sauna

Wie niet veel ruimte beschikbaar heeft kan een beroep doen op het kleinste model van onze experts. Deze mooie sauna beslaat slechts 9 vierkante meter en is bedekt met larikshout. Op deze foto is de buitensauna geplaatst, zodat men van binnenuit een prachtig uitzicht op de vijver heeft. Het is een kleine poëtische sauna, waarin je heilzaam tot rust komt.

Royaal uitzicht

Dankzij de royale beglazing is er direct uitzicht op de zeer smaakvol ingerichte lounge in de sauna. Het consequente gebruik van hout zorgt voor een stijlvolle uitstraling in dit saunahuis. De witte stoelen en een bijzettafel zorgen voor een harmonische,  frisse en uitnodigende sfeer.  Als je de sauna helemaal perfect wil maken dan kun je de lounge decoreren met verse bloemen, kaarsen of geurende oliën. Dan heb je past echt een privé paradijsje tot je beschikking! 

Tot zover deze schitterende sauna's. We wensen je alvast veel plezier met het inrichten van je eigen sauna. Blijf ons volgen voor meer trends en tips uit de wereld van het design. 

Zoek je lente-inspiratie? In dit artikel ga je deze zeker vinden! 

Het forum is de sociale hub waar je experts treft die je kunnen helpen met je interieurontwerp!

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!