homify trends: betondesign | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

homify trends: betondesign

Stoa. Stoa.
Raw Concrete Loft Kitchen Modern Kitchen by Concrete LCDA Modern
Loading admin actions …

Innerlijke kracht en externe schoonheid, dat zijn de associaties die we hebben bij ruw beton. Beton is ook steeds meer een materiaal dat in ons interieur toegepast wordt. Het materiaal belichaamt originaliteit en creativiteit! Vroeger waren kale muren een teken van een povere financiële situatie, maar nu is het juist hypermodern. Over het algemeen wordt het bouwmateriaal gebruikt voor industriële gebouwen en vloeren. Maar in dit artikel gaan we je laten zien dat er ook vele toepassingen van sierbeton voor je interieur zijn. Laten we er samen naar kijken.

Keukenblad

Raw Concrete Loft Kitchen Modern Kitchen by Concrete LCDA Modern Concrete
Concrete LCDA

Raw Concrete Loft Kitchen

Concrete LCDA

De Europese marktleider in de productie van meubilair van lichtgewicht beton, Concrete LCDA,  heeft deze keuken ontwikkeld in een geheel moderne stijl. Dit keukenblok past precies in deze industriële ruimte die helemaal is gewijd aan de keuken.  De ruimte is door dit keukenblad levendig en bijzonder te noemen. Zeer weinig mensen zijn in het bezit van een keuken van sierbeton, waardoor jouw interieur direct superbijzonder is. Nodig je vrienden uit voor een heerlijk diner en geniet van je mooie nieuwe keuken.

Nieuwe toepassingen

Dit huis combineert functionaliteit, moderniteit en een lichte ruimte. Het beton maakt een belangrijk deel uit van de sfeer in de ruimte, door zijn eenvoudige vorm zorgt het voor een ontspannen sfeer. Het resultaat is een uitnodigende ruimte met strakke lijnen. Het delicate samenspel van kleurschakeringen tussen de vloer en de wanden voegt diepte en textuur toe aan het geheel. In deze kamer is genoeg ruimte, deze wordt op speelse wijze ingedeeld. Let op de trapjes die langs twee plateaus naar boven leiden. Dit design zorgt voor veel bijzondere mogelijkheden om de kamer in te richten. 

Hout en beton

Deze gevel wordt gekenmerkt door hout en beton. Het beton heeft een schitterende textuur en mooie vlekken die de gevel zijn sfeer geven. De combinatie tussen de genoemde materialen vormt niet alleen een contrast tussen warm en koud, maar ook tussen hard en zacht, waardoor deze gevel op een bepaalde manier in balans is.

Terras

Het ontwerp van het huis kwam met veel liefde en toewijding tot stand. De vensterbank van baksteen geeft een rustieke sfeer aan het gebouw die weer mooi afsteekt bij het hout. Het hout is ecologisch en daardoor draagt je huis in zeker zin bij aan een beter milieu. Het terras is de ultieme locatie om op te genieten met vrienden en familie. Maar je hebt dan ook echt een geweldig uitzicht op de zee. De open structuur van deze woningen is prachtig en zorgt voor een symbiose tussen binnen en buiten!

Badkamer

Je ziet het niet vaak, maar dit bad heeft toch echt een houten zijkant. Het warme hout steekt mooi af bij de stenen wanden die er nogal koel uitzien. Let ook op de subtiele mat die op de grond ligt die geeft het geheel een oosterse sfeer. Het minimalistische design heeft een rustgevende werking op je gemoed, waardoor het telkens genieten is in deze kamer.

Herinrichting

Deze kamer is volledig gestript en gerenoveerd, waarbij de nadruk op de betonnen elementen kwam te liggen. Het project bracht het minimalisme en de elegantie in deze kamer, waardoor hij supermodern oogt en helemaal toegerust is voor de komende 20 jaar. Er is een extra groot raam gecreëerd, waardoor een maximum aan licht de kamer binnen kan stromen. Deze kamer is in een mum van tijd veranderd in een mooi modern woonpaleis, met industriële meubels en moderne strakke accessoires.  

Dit waren de mogelijkheden van sierbeton. We hopen dat je veel inspiratie zult krijgen! Al vast veel plezier met je nieuwe interieur met sierbeton. 

Sfeerlampen geven extra waarde aan je interieur. Hier vind je de mooiste ideeën.

Ons forum biedt jou de kans om je ideeën aan experts voor te leggen.

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!