Een unieke prefabwoning in de natuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een unieke prefabwoning in de natuur

Stoa. Stoa.
by DMP arquitectura Modern
Loading admin actions …

We laten je in dit artikel zien hoe een prefabwoning in de heuvels een prachtige woning vormt voor de bewoners. Het voordeel van prefab is dat er snel gebouw kan worden waardoor een huis binnen een fractie van de tijd klaar is die er nodig is voor een traditionele stenen woning. Dit voorbeeld gaat je zeker de nodige inspiratie geven! Kijk met ons mee

Ruimte en rust

Het is toch een van de redenen waarom we in de zomervakantie zo vaak naar de mediterraanse landen verkassen, om een aantal weken te kunnen genieten van de zon, het lekker klimaat en de regionale culturele en culinaire hoogtepunten. In dit huis zit je helemaal goed als je ook van het zuidelijke temperament houdt. Deze tuintafel is de plek om te genieten met de familie. Je loopt eenvoudig naar binnen, waar het moderne comfort van de woning op je wacht. Raadpleeg een expert als je je huis gaat verbouwen.

Woonkamer

Binnen hebben we echt niet het gevoel dat we in een gammel huisje aan beland zijn, het verwijt dat prefab woningen nog wel eens krijgen, hier waan je je in een huis van beton. Gelukkig is dat laatste niet het geval, want een prefab woning heeft veel minder een ecologische voetafdruk op de omgeving dan een grijze woning (woning van steen, beton en giftige verfsoorten). Samen met een architect ga je lekker aan de slag om je droomhuis te bouwen.

Een fijne douche

In de douche word je lekker fris. We vinden de looks van deze badkamer behoorlijk opmerkelijk, ze wijken namelijk nog al af van de looks van de gevel. Buiten is het vooral hout dat de klok slaat, maar hier binnen is het vooral glas, staal en strak design. Toch ook hier het houten frontje, dat ziet er goed uit! De inloopdouche in deze ruimte is een enorm voordeel, omdat je veel ruimte bespaart en je daarbij veel bewegingsruimte hebt. Je staat echt een stuk fijner in dit type douche dan in een ouderwetse douchecabine.

Slaapkamer

De lichtval is belangrijk als je een mooie interieur wilt inrichten. In deze slaapkamer is daar zeker aan gedacht. Via de ramen werpt het zonlicht een mooi schaduwspel op de wand. Het bed is ruim en de kamer voelt goed aan. Je hebt echt niet het idee dat het aantal vierkante meters woonruimte in dit huis nogal schaars is. De woning is op een slimme manier ingerichte waardoor je alle bewegingsruimte hebt die je maar te wensen hebt. Het kleurenschema hier is echt wat je noemt modern: een donkere natuurlijke houtkleur in combinatie met zuivere, witte wanden. Je zou het ook mediterraans kunnen noemen, want ook in oude huizen in de streek vinden we een dergelijk kleurenpalet.

Work in progress

We zien hier een beginstadium van de woning. Je ziet direct dat de bouw supersnel gaat. Het is wel belangrijk dat je kiest voor hoogwaardige houtsoorten, zo wordt je huis slijtvast en heb je er niet veel onderhoud aan. Door de houten look zie je ook direct dat de woning mooi blend met de natuurlijke omgeving waarin het pand komt te staan.

Mooie overview

Hier staan we in de tuin en bezien het huis van een hoogte. Hiervoor is een drone gebruikt, zodat we een goede overview van de kavel krijgen. De heuvel achter de woning geeft de bewoner veel zekerheid, een steun in de rug van moeder natuur, je voelt je beschermt op deze manier. Zou jij je hier kunnen vermaken? Wij krijgen al weer zin in een vakantie!

Het was leuk om je deze mooie prefabwoning te kunnen laten zien. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van onze tips en de laatste woontrends.

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!