Ideeën voor je nieuwe keuken: de afzuigkap | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Ideeën voor je nieuwe keuken: de afzuigkap

Stoa. Stoa.
MR & MRS BENNETT'S KITCHEN Modern Kitchen by Diane Berry Kitchens Modern
Loading admin actions …

De keuken is de centrale plek van ons huis, het is de plek waar de oven brandt en de beste maaltijden met liefde gemaakt worden. Het is ook een plek vol gastvrijheid en gezelligheid, want het is een ontmoetingsplaats waar familie en vrienden samenkomen. Omdat de ruimte belangrijk is moet je er ook voor zorgen dat het een functionele ruimte is en op een esthetische wijze is ingericht. Dus design en stijl zijn belangrijk! We moeten ook zorgen voor een goede afzuiging, want hoe heerlijk een maaltijd ook is, het kookproces zorgt voor dampen die weggeleid moeten worden. Is de ventilatie niet in orde, dan is het misschien goed om dit zo snel mogelijk op orde te brengen, want dat is veel beter voor de gezondheid en het klimaat in je huis. Natuurlijk helpen we je op weg bij het zoeken naar een goede afzuigkap, dus kijk even met ons mee naar een aantal goede ideeën hieronder.

Helder en fris

Deze keuken oogt helder en fris, maar ook luxe en huiselijk. De verlichting in het vertrek is modern en strak. De lamp links, die op een mooie bloem lijkt, is momenteel helemaal hip en happening. Het keukeneiland is een prachtige toevoeging aan je keuken. Het aanrechtblad is vervaardigd uit marmer, wat een luxe! Als je hier lekker aan het koken bent, dan hoef jij je niet druk te maken over eventuele stankoverlast in je woning, want de cilindervormige afzuigkap, supermodern ontworpen, leidt alle dampen van het kookproces naar buiten toe. Koken wordt werkelijk een feest in deze keuken: en wat een ruimte!

Landelijk en Strak

Keukens met hybride stijlen zijn populair, omdat ze het beste van twee werelden samenvoegen. Dit zorgt voor een ongekende visuele intensiteit. Ook in deze keuken is er een prachtige symbiose gecreëerd tussen twee stijlen, de moderne en de landelijke. Kijk bijvoorbeeld naar het keukeneiland, dat heeft een modern strak werkblad, met daaronder kastjes in de landelijke stijl. Maar we zien ook een hypermoderne koelkast, zo'n mooie grote, met daarnaast een landelijke keukenkast. Super mooi! Kijk ook even naar de moderne afzuigkap, die hangt boven een fornuis dat geënt is op de traditionele fornuizen, die we nog uit de negentiende eeuw kennen. Dit is een keuken met sfeer! Let ook op het kleurenpalet, dat is blauw, wit, staalkleurig, zwart en de kleur van blank hout. Het resultaat is licht en levendig

Monochroom

Een monochrome keuken zoekt altijd de essentie, is ruimtelijk en heeft het vermogen om je helemaal te laten ontspannen. Een monochrome setting geeft je tevens de mogelijkheid om expressieve accessoires mooi uit te laten komen tegen al dat wit. De onopvallende afzuigkap is een bijzonder technisch snufje. Zie jij hem? Hij is prachtig verwerkt in het plafond, waardoor de minimalistische vormgeving van de keuken gewaarborgd wordt. Erg strak.

IJsland

MR & MRS BENNETT'S KITCHEN Modern Kitchen by Diane Berry Kitchens Modern
Diane Berry Kitchens

MR & MRS BENNETT'S KITCHEN

Diane Berry Kitchens

In deze keuken wanen we ons in IJsland, het grijs en de natuurstenen muur vormen het robuuste rots- en ijs-landschap, terwijl het oranje op de muur het vuur en de hitte van de geisers in gedachten roept. De keukenmeubels zijn strak net zoals de vlakke horizon van de IJslandse vlaktes. En dan zien we opeens de afzuigkap, die helder en transparant als de gletsjers een frisse sfeer in de keuken roept! Deze glazen afzuigkap is bijzonder en prachtig qua afwerking.

Daglicht

Aan daglicht in deze keuken geen gebrek. De architect heeft alle ruimte gegeven aan het natuurlijk licht. Het ontwerp van de keuken is eenvoudig en het kleurenpalet is hout- en staalkleurig. Het is een keuken met een bescheiden ruimte, maar alles zit er in! Boven het kleine fornuis, een keramische plaat, hangt de cilindervormige afzuigkap. Deze vorm is momenteel erg populair, maar dat is niet zo verwonderlijk, want hij is erg mooi en bijzonder!

Temperament

De kleuren in deze keuken zijn sensueel en temperamentvol. Het zwart en de heerlijke houtkleur geven dit vertrek een behoorlijk visuele power! De moderne keukentechnologie maakt het leven makkelijker en gerechten worden sneller en beter bereid. Deze keuken heeft ook een verborgen afzuigkap, deze is weggewerkt in het prachtige keukenmeubel aan de rechterkant van de foto. De afzuigkamp bevindt zich in de zwarte horizontale balk boven het bakje met verse peterselie. Let ook even op de antracietkleurige wand en vloer. Deze keuken is schitterend in zijn zwoele kleuren! 

Voor vragen en ideeën kun je terecht op ons mooie forum!

Kom mee op een tour naar dit bijzondere huis in het Duitse Frankenland!

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!