Een Huisje aan Zee: Frisse Inspiratie

Stoa. Stoa.
House of the Infinite, Alberto Campo Baeza Alberto Campo Baeza Modern Living Room
Loading admin actions …

Zou het niet mooi zijn als we allemaal konden wonen in een huisje aan zee? Sommige mensen hebben dit geluk en kunnen genieten van de zonnige oceaan en het prachtige uitzicht. Als je de stad of het platteland zat bent, dan kun je altijd nog het roer omgooien en gaan wonen in een huisje aan zee. Wandelen lang de schitterende kustlijnen en genieten van de branding. Als je zin in vis hebt zit je ook helemaal goed aan de kust. Een huisje aan zee heeft vaak een typische mariieme inrichting, die zowel helder als frist oogt. Vandaag gaan we je een prachtig huis laten zien, dat je zeker gaat inspireren. Dus ga er lekker voor zitten en kijk gewoon even met ons mee. Volg je droom, dan doet de creatieve kracht van je fantasie de rest!

Woonkamer

De zee brengt veel herinneringen terug. Ze spoelen aan op de stranden van onze geest. Leven aan de kust is magisch en mooi. Als je aan de kust gaat wonen mag je van je woning een droompaleis maken. Je woonkamer dient een oase van rust te zijn, waarin je na een dag hard werken helemaal tot jezelf komt. In deze kamer zien we een aantal bijzondere stijlelementen naar voren komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de blauwe kiezelstenen op de vloer? Wat een prachtige subtiele en zachte toevoeging aan het interieur! De samenstelling van natuurlijke texturen in deze kamer is ook erg bijzonder, dit verwacht je echt bij een huisje aan zee! De banken zijn comfortabel en groot, waardoor je heerlijk kunt neerploffen in de veiligheid van je eigen huis.

Open en Luxe

Luxe is prachtig en fijn. Luxe aan zee is helemaal het einde. Deze kamer heeft dit allemaal. De overvloedige ruimte doet denken aan het strand zelf, deze kamer wordt gekenmerkt door een grote openheid die zorgt voor een sfeer van rust en sereniteit. Het prachtige uitzicht stroomt als het waren naar binnen. De eetzaal op de achtergrond is groot en voortreffelijk ingericht, het is echt een ruimte waarin je met je dierbaren kunt genieten van een top diner. Overal in het huis aan zee vind je grote ramen die het interieur het daglicht geven die het verdient. Natuurlijk kun je overal schuifdeuren openzetten, waardoor de zeewind binnen vrij spel heeft. Let ook even op het prachtige cilindrische dakraam, die de kamer doet overstromen met licht. Het lijkt wel het dak van het Pantheon in Rome!

Rustieke Zee Charme

Audrie chest of drawers Loaf Rustic style bedroom
Loaf

Audrie chest of drawers

Loaf

Wie kan de rustieke charme van authentieke meubels weerstaan? Aan zee is een bijzonder design de norm. Deze tijdloze commode van Franse snit is er een prachtig voorbeeld van. Let op de bijzondere houttonen die getuigen van een hoge kwaliteit en goede smaak! De kast is gemaakt van duurzaam mangohout, waardoor je met deze kast ook het milieu ontziet. De lichte afwerking zorgt voor een lievige uitstraling in je interieur, dat direct aantrekkelijk en leuk wordt.

Heerlijk Ontbijt

Winter Autumn 2014 , The Linen Works The Linen Works BedroomAccessories & decoration
The Linen Works

Winter Autumn 2014

The Linen Works

Ontbijt op bed is super relaxt, en echt het moment om samen van een ontspannen ochtend te genieten. Omdat ons leven vaak vooral draait om prestaties en zakelijk succes, schieten de sociale contacten met vrienden en familie er nog wel eens bij in. Het nemen van een time-out is erg belangrijk om je hoofd weer op orde te krijgen en gewoon om een beetje te ontspannen. Een overwerkte geest brengt namelijk zakelijk niet veel goeds voort. Neem een lekker eitje, kopje thee, wat toast en je dag begint helemaal goed. Wil je het lekker decadent doen, voeg dan een flesje champagne toe aan de mix! Een huisje aan zee wordt zo een haven van genot!

Luxieus Linnen

De slaapkamer aan zee is natuurlijk erg belangrijk. Het is fijn om deze aan te passen op het zachte zee klimaat. Prachtig zacht linnen in je kamer is dan een goede optie. Natuurlijk plaats je ook mooie meubels in je huis aan zee, en ook met decoraties creëer je een geweldige sfeer. De Marokkaanse lantaarns zijn een goed voorbeeld van sfeervol design, dat echt een luxe gevoel oproept. De witgeklakte muren en het zichtbare houten plafond maken het plaatje compleet.

Blauw is Prachtig

THAT'S FUSION, VINTAGENCY VINTAGENCY Living room
VINTAGENCY

THAT'S FUSION

VINTAGENCY

Welke kleur doet ons meer denken aan de zee dan een zacht blauwe tint? Geen enkele! Als je elke kamer in je huisje aan zee een blauwe touch geeft, dan voel je onmiddellijk een serene rustgevende sfeer ontstaan, waardoor stress en hectiek geen kans krijgen. Je huis is dan een oase, of beter gezegd, een veilige haven waarin jij de rust vindt. De meubels die je in dit interieur ziet staan zorgen voor een eclectische en delicate ambiance. Je slaapkamer is de ruimte bij uitstek waarin jij je 's avonds terugtrekt. Die kamer dient dan ook helemaal top ingericht te zijn! Met ideeën als deze kun je dat zeker bereiken!

Tot zover de tour door het huisje aan zee. Hopelijk ben je enthousiast en geïnspireerd! Volg je droom, dan komt de rest vanzelf!

Soms heb je een zolder waar je eigenlijk niets mee doet. Maak er dan een loft van! Hier vind je prachtige voorbeelden!

Dutch design wint internationaal aan terrein. Bekijk hier de prachtige design bureaus, ook helemaal Dutch design!

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!