Het ultieme sprookje van 1000 en 1 nacht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het ultieme sprookje van 1000 en 1 nacht

Stoa. Stoa.
by Christophe Pillet
Loading admin actions …

We zochten het sprookje van 1000 en 1 nacht en vonden hotel Sahrai in Fez, Marokko. De kracht en de pracht van de woestijn met zijn mysterieuze sfeer geeft elke gast van dit hotel een reden om gelukkig en blij te zijn. Het Sahrai hotel is ontworpen door de architect en ontwerper Christophe Pillet. Het hotel is opgetrokken uit edele materialen en herbergt veel eigentijds en kostbaar meubilair, waarbij vooral gebruik werd gemaakt van de vaardigheden en expertise van lokale ambachtslieden. In dit prachtige hotel kun je heerlijk dineren en genieten van de lokale specialiteiten, terwijl de medewerkers van het hotel de typische gastvrijheid van het Midden-Oosten uitdragen. Het is een vriendelijke en verfijnde sfeer, die je in dit luxe hotel aantreft. Kom mee voor een tour en voel je vrij in het warme klimaat, waarin spookjes van 1000 en 1 nacht werkelijkheid zijn.

Weergaloos Mooi

Het hotel is zeer centraal gelegen en geeft je een uitzicht op Fez , een middeleeuwse stad. Het hotel is zo ontworpen, dat zijn bouwstijl perfect opgaat in de omgeving. De eeuwenoude bouwstijl van de stad wordt dus gerespecteerd, waardoor een harmonie tussen het hotel en deze oude gebouwen ontstaat. Voor de bouw van het hotel zijn lokale materialen gebruikt, zoals kalksteen, marmer, hout, metaal en glas. Deze materialen geven het hotel zijn elegante en verfijnde uiterlijk.

Sfeervol Meer

Het terras van het hotel geeft je een paradijselijk uitzicht over het meer, terwijl je ontspant in stilte en geniet van de natuurlijk ambiance. De stad kruipt in de verte tegen de heuvel op en een vogel vliegt aan je voorbij. Hier is het leven goed, zoals het bedoeld is. In de stad vind je verschillende winkeltjes waar ze leuke souvenirs en kunstig handwerk verkopen. Op deze plek is werkelijk alles te vinden. Met een cocktail in je hand ben jij klaar voor een tropische ontspannen avond. 

Spa

We begeven ons in een hotel omdat we willen ontspannen. Een vakantie houden we voor de rust en om op krachten te komen. Hoe fijn is het dan als je hotel een spa heeft, waarin je pas echt tot rust komt! Ons hotel heeft een spa en wat voor één. Deze spa heeft alle moderne gemakken en kent een luxe ambiance, waardoor de sfeer erg aangenaam is. Als je de spa binnen loopt, dan ervaar je direct een magische omgeving die als een oase aanvoelt. De mozaïeken en fonteinen nemen je mee naar een idyllische- en traditionele omgeving van luxe en plezier.

Rust

Zin in een massage? Dan kun je ook voor deze weldaad terecht in het hotel. Deze kamer is helemaal toegerust voor een verkwikkende en heilzame massage. De wanden zien er schitterend uit, waardoor een ontspannen sfeer gecreëerd wordt. Zie jij jezelf al liggen? Gewoon heerlijk!

Buiten Ontspannen

Deze ruimte ademt traditie en ontspanning. Hier kun je een boek lezen, thee drinken of wegdromen. De grote arcades laten een bijzondere architectonische authenticiteit zien, en dateren uit de tijd dat het hotel een zomerpaleis was van maarschalk Lyautey. De lichte tinten dragen bij aan een vriendelijke sfeer waarin jij je goed voelt. Als je trek hebt kun je zelfs eten bestellen dat afkomstig is uit één van de twee restaurants die het hotel rijk is.

Restaurant

In dit restaurant van het hotel vind je de koelte die je zoekt. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op de middeleeuwse stad. Wat een verfijnde ruimte, gevuld met elegant vormgeven tafels en banken. Het gouden licht, dat van de bar afstraalt, geeft de ruimte een hemelse ambiance en een zeer glamoureuze touch.

Prachtige Kamer

Het hotel is zo mooi en comfortabel dat we bijna vergeten om de kamers te bezoeken. Dit zou een grote vergissing zijn! De kamers zijn groot en erg luxe. Ook hier zien we edele materialen, eenvoudige en elegante kleuren, strak meubilair en de eeuwige grote ramen, die de ruimte voorzien van stralend daglicht. In deze kamer komen traditie en moderniteit samen. De badkamer springt vooral in het oog: de glazen wanden kunnen worden verhuld met gordijnen, zodat er voldoende privacy is. Ultra moderne wastafels en een bad schitteren in de ruimte. Het Marokkaanse aardewerk staat als sierobject in de hoek. Niets werd aan het toeval overgelaten tijdens het ontwerpen van dit bijzondere hotel. Boek snel een vakantie en ga er zelf ook een kijkje nemen! 

Tot zover het sprookjeshotel uit 1000 en 1 nacht. We hopen dat je enthousiast bent en creatief geïnspireerd!

Op ons forum kun je experts vragen stellen en om advies vragen! 

Ook in Nederland weten de ontwerpers hoe ze een uniek interieur moeten maken! Ervaar hier de interieurkunst van Hollandse bodem!

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!