Een unieke eengezinswoning! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een unieke eengezinswoning!

Stoa. Stoa.
modern  by e.co room, Modern
Loading admin actions …

Natuur en architectuur gaan steeds vaker een mooie dialoog aan. We zien bijvoorbeeld steeds meer woningen waarin de natuur van buiten een grote rol speelt, binnen en buiten lopen dan echt door elkaar heen. Dit leidt vaak tot de mooiste resultaten. Vandaag hebben we een heel bijzondere woning voor je gevonden, eentje die je niet snel twee keer tegen zal komen: minimalisme, modern comfort en natuurlijk design zijn er sterk in vertegenwoordigd. Kom met ons mee voor een inspirerende wandeling door deze unieke woning. 

Helder

De architectuur heeft een heldere look, staat duidelijk in de traditie van het moderne minimalisme en heeft die uitnodigende relatief lage bouw. We zijn direct onder de indruk bij het zien van deze woning! De verlichting geeft het huis een aantrekkelijke, subtiele look. De raampartijen zorgen voor een vermindering van de massiviteit van de woning, terwijl ze tevens zorgen voor een mooie lichtval in het interieur. Een woning waar de bewoners met recht trots op zijn! Het zijn echte liefhebbers van de natuur, zoveel is zeker, dit laatste zien we dan ook dadelijk terug in het interieur van dit droomhuis. Laten we dit snel gaan bekijken. Wanneer je plannen hebt om een woning te laten bouwen raadpleeg dan eerst een expert

Jungle

We krijgen hier een jungle vibe met de gracieuze kracht van de berg en de groene visuele power van de diverse planten die op de bergwand groeien. De natuur komt via dit design op een uiterst krachtige manier je huiskamer binnen. De open gevel heeft een bijzondere connectie met de omgeving, natuurlijk is er voor al dit natuurschoon een stevige glaswand gerealiseerd, maar zo kijk je er niet naar, vanaf de bank in deze woonkamer. Rechts zien we een doorkijkje, via deze opening communiceer je eenvoudig met de keuken, dit zorgt ook voor de nodige openheid in de woning. Samen met een expert ontwerp je snel je droominterieur. 

Contrast

In deze toiletruimte zien we het mooie contrast tussen de strakke architectuur en de organische natuur bijzonder goed. Via het grote raam, waar ook veel daglicht door naar binnen valt, hebben we een unieke blik op de natuur naast de woning. Hoe mooi is het zwart-wit design, de strakke lijnen van de woning en de levendige kleuren van de planten op de bergwand. Dit is een plek waar je echt kunt relaxen! 

Praktisch

Deze woning is naast erg mooi en uniek ook qua inrichting zeer praktisch. In deze keuken heb je alle ruimte, ondanks het beperkte aantal vierkante meters. Links en rechts van het pad zien we werkbladen waarop naar hartenlust de gerechten bereid kunnen worden en het bestek weer schoon gemaakt kan worden. Het is erg hygiënisch om deze twee functies te scheiden, dan zul je nooit last hebben van kruisbesmetting: vieze vaat die het werkoppervlak opnieuw bevuilt. De doorkijk naar de kamer is gezellig en praktisch, want je geeft zo de maaltijden door aan je hongerige familie in de woonkamer. Rechtsboven zien we een raam dat de keuken van meer dan voldoende licht voorziet, in de avond neemt de eenvoudige lamp het over.  

Efficiënt

De woning heeft een beperkt aantal vierkante meters woonoppervlak, daardoor was het erg belangrijk dat de inrichting van de woning zo efficiënt mogelijk zou zijn. In deze eetkamer krijgen we een goed beeld van de mogelijkheden die er in de woning gerealiseerd zijn door middel van opeenvolgende niveaus. We staan hier op het tweede niveau en zien een trap naar het derde, daar bevinden zich de slaapkamers. Dit is een plek waar je lekker samen kunt eten of gewoon een goed boek kunt lezen. Thuiswerken kan hier ook goed, plaats je laptop en je bent klaar om je beste werk te maken. De donkere houten vloer past heel mooi bij de donkere kast en de zuivere wanden; het contrast tussen de kleuren zorgt voor een prachtige sfeer in deze setting. 

Met deze mooie eetkamer besluiten we onze tour door de woning. Hopelijk ben je net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden en woontrends. 

Check deze gave verbouwing!

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!