9 inloopdouches met een wow-effect | homify

9 inloopdouches met een wow-effect

Johan van Dijk Johan van Dijk
KJUBiK Innenarchitektur Modern Bathroom
Loading admin actions …

Als je kijkt naar de trends op het gebied van badkamers, dan valt je op dat de ouderwetse douchecabine en douchebak steeds meer uit de gratie beginnen te raken. De inloopdouche lijkt steeds meer terrein te winnen en als je dit overzicht zo meteen goed bekeken hebt, dan snap je ook direct waarom. We gaan gelijk van start met al dit moois op het gebied van badkamers, samengesteld uit het werk van diverse experts.

De badkamer als een spa

Om gelijk goed van start te gaan, beginnen we met een prachtige en inspirerende badkamer. Dit geheel ziet uit als een spa en lijkt een heerlijke ruimte om heel wat fijne uurtjes in door te brengen. Maar we komen natuurlijk voor de inloopdouche. Dit is namelijk met recht een zeer mooie inloopdouche te noemen. Het lijkt bijna een soort van tunnel in deze bijzondere ruimte.

Klassiek en industrieel

Deze badkamer laat weer een heel ander beeld zien. Ten eerste is het qua afmetingen hier een stukje kleiner. Maar als het aankomt op stijl en inrichting, dan komen we hier niets tekort. Aan de ene kant zie je klassieke tintjes (vooral het bad!), maar de bakstenen zorgen ook voor een industrieel gevoel. De inloopdouche kan van een douchegordijn worden voorzien. In deze omgeving past dat dan ook helemaal.

Multifunctionele douche

De douchecabine in de oude vorm is niet meer zo van deze tijd, maar dat betekent niet dat je hem helemaal in een nieuw jasje kunt stoppen. En als je het op deze manier doet dan krijg je een prachtige multifunctionele ruimte die je ook als stoomcabine kunt gebruiken. Je badkamer verandert daardoor direct in een schitterende spa.

Geweldige entourage

Als je het over een spectaculaire badkamer hebt, dan moet je deze ruimte bekijken. Wat een geweldige entourage! Het wekt de indruk van een eenvoudige blokhut, maar de douche is een chique en modern element in deze badkamer. Een ultieme landelijke badkamer waarmee je erg veel indruk kunt maken.

Nog een luxe badkamer

Zoals je wel is opgevallen, pakken we in dit overzicht lekker uit. We zien hier namelijk nog zo’n prachtige luxe badkamer. Hier is een sauna als extra aanwezig. Maar ook de douche mag er zijn: je kunt hier zelfs zitten! Verder is er hier ook weer een unieke moderne sfeer gecreëerd die een klein industrieel tintje laat zien.

Leuke tegels

Het effect van leuke tegels kan een badkamer een extra dimensie geven. En dat hoeft helemaal niet in de hoeveelheid van die tegels te zitten. Dat zie je hier wel! Door in een moderne en strakke badkamer een klein nisje met leuke authentieke tegels toe te voegen krijg je een fantastische sfeer. En ook hier mag de inloopdouche er weer zijn.

Anders dan anders

Deze badkamer is echt anders dan anders. De inloopdouche is nog redelijk normaal, maar het bijzondere zit hem in de prachtige kaptafel die is geplaatst. Je verwacht het niet op deze plek en dat maakt het juist zo bijzonder. En die prachtige lampjes maken het helemaal af!

Nog een sauna!

De sauna’s blijven maar op je afkomen, uiteraard in combinatie met zo’n mooie inloopdouche. Ook weer zo’n heerlijke plek waar je lekker kunt ontspannen. Elk vrij moment is een feest, je zit dan ongetwijfeld in je badkamer.

Uniek geheel

Skandinavisch Einrichten in einem alten Holzhaus in Tallinn Baltic Design Shop Scandinavian style bathroom Concrete Grey
Baltic Design Shop

Skandinavisch Einrichten in einem alten Holzhaus in Tallinn

Baltic Design Shop

We sluiten het overzicht af met een zeer uniek geheel. Vooral de hoek waar de douche is, ziet er zo leuk uit. En dat geldt trouwens ook voor de wastafel. Een leuke bekroning op dit bijzondere en inspirerende overzicht. Wie weet zit jouw droombadkamer hier wel tussen.

Ben je een fan van mooie badkamers? We laten je dan ook graag dit leuke overzicht zien.

Casas inHAUS Modern Houses

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!