Woningen waarin je helemaal jezelf kunt zijn | homify

Woningen waarin je helemaal jezelf kunt zijn

Stoa. Stoa.
AR Design Studio- The Boat House AR Design Studio Modern Houses
Loading admin actions …

Zoveel smaken zo veel woningen, het aanbod is overweldigend. Het belangrijkste is dat je woning bij je karakter of temperament past. In dit ideabook laten we je een aantal voorbeelden zien die even uiteenlopend als bijzonder zijn. Er zitten vast een aantal ideeën die tussen die je gaan inspireren bij het inrichten van je eigen woning, de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Steeds vaker zijn mensen thuis te vinden, want via sociale media maak je connecties met het hele wereld. Wil jij ook een unieke woning ontwerpen waarin je helemaal jezelf kunt zijn? Kijk dan snel met ons mee naar de voorbeelden die we hieronder voor je op een rij gezet hebben!  

Basic

Als je houdt van een basic lifestyle dan is deze woning echt iets voor jou. De looks zijn even eenvoudig als visueel krachtig! Rond de woning zien we een terras waarop je kunt relaxen, het goede leven wordt hier met een glas wijn en een boek genoten. Mensen die houden van de Scandinavische stijl kunnen hier hun hart ophalen. We genieten van de laid-back style van dit houten huis bij het bos! Meer mooie huizen kun je hier vinden! 

Water

Sommige mensen zijn echte waterdieren, dat wil zeggen dat ze veel van zwemmen houden. In deze omgeving is het mogelijk om te recreëren op het water want er ligt een groot meer voor de deur! Als de avond gevallen is houden de bewoners van deze woning ervan om te genieten op het overdekte terras. Een prima plek voor een goed gesprek! Samen met een expert ontwerp snel een droomhuis!

Opgaan in de natuur

AR Design Studio- The Boat House AR Design Studio Modern Houses
AR Design Studio

AR Design Studio- The Boat House

AR Design Studio

We zoeken in een woning vaak een mogelijkheid om terug te gaan naar de natuur, daarom houden zoveel mensen van een woning met veel woonruimte en groen rondom. Zo krijg je weer een connectie met moeder natuur. In deze bijzondere woning geniet je van het uitzicht over het water en rust je uit op het gazon. Je kunt hier ook heel mooi vogels spotten. Wil je varen? Dat kan! Neem het bootje dat naast het huis ligt om te genieten van een glas champagne midden op het meer! Romantischer kan niet. 

Statig

We kennen allemaal wel de geachte als we logeren in een statig huis of hotel: 'zo'n deftige woning zou ik ook wel willen'! In dit huis vinden we deze dagdroom op een prachtige manier uitgekristalliseerd. Het huis lijkt dus wel uit een droom gesprongen. De muur rond de tuin vestigt sterk de aandacht op de tuin en geeft ons het gevoel dat we heel wat gaan zien. Net zoals er om elk kunstwerk een lijst zit, vinden we in deze muur een eerste belofte van groots design. De tuin sluit nauw aan bij deze sfeer, uit eindelijk gevolgd door de gevel van het huis en het interieur, dat beiden een statig aura uitstralen. Maar als we letten op het dak van het huis dan steekt dit door zijn moderne look af bij de oude baksteken van de woning: oud en nieuw vinden elkaar in dit prachtige design

Klassiek

In deze woning zien we de klassieke stijl van de Griekse tempels terug, het is een moderne variatie op de neoclassicistische bouwstijl. Binnen de bouwkunst blijft men dus voortbouwen op de traditionele vormen, maar steeds wordt hier een moderne twist aan gegeven. Het middelste deel van de woning is donker en heeft een eigentijdse look. Ook de raamkozijnen zijn hedendaags van vorm. Een klassieke woning die past bij iedereen die van traditionele bouwkunst houdt. 

Open en licht

Transparantie en openheid zijn eigenschappen die we hoog waarderen in onze maatschappij, onze huizen lijken deze trend te volgen. In dit voorbeeld zien we een moderne woning die een en al openheid is. Het warme licht verwarmt de natuurlijke omgeving van het huis. Dit pand is gebouwd als een thuis voor levensgenieters die van huiselijkheid houden. 

Amerikaans

De Amerikaanse stijl van deze woning spreekt direct tot onze verbeelding. New Orleans comes to mind! We zijn fan van deze strakke woning waarin een negentiende-eeuws stijl botst met een donkere eigentijdse (let op het dak, daar worden we blij van, en doet ons denken aan de daken van Parijs), zodat een nieuwe stijl ontstaat. 

Speelgoed

Dit heeft een poppige uitstraling, mensen die houden van een romantische stijl, met een ietwat zoete twist, een pand waarin je veel woonruimte hebt. Je kunt er echt jezelf in zijn. De negentiende eeuw lijkt te herleven in dit woning, hoewel je het misschien niet verwacht: het gaat hier om nieuwbouw! Nu kun je het huis uit je favoriete kinderboek laten nabouwen.  

Minimalistisch

Deze zuiverheid van deze woning is nauwelijks te overtreffen. Groen en wit maken het geheel tot een verfrissende ervaring, stel je voor hoe je gasten zich voelen als een woning als deze betreden! De minimalistische stijl is ontstaan in Azië waarbij het er vooral omging om de schoonheid in de eenvoud en het alledaagse te zoeken. Er is geen afleiding te vinden in de minimalistische stijl, er ligt een focus op waar het werkelijk omgaat. Met goede ideeën ontwerp je snel een gave woningen. 

Contrasten

Als je dol bent op de industriële stijl dan moet je echt even opletten, want dit prachtige pand biedt je veel comfort. Wonen in een bos is erg gaaf en bijzonder. In dit woonpaleis is het zeker speciaal. Let even op de excellente vormgeving, die toch zo eenvoudig blijft. Op een of andere manier past deze kolos heel goed in de omgeving, zo goed zelfs dat het huis nauwelijks opvalt. In de zomer is het hier nog gaver. Een plek waarin je alle privacy en vrijheid hebt. 

We hopen dat je de huizen tof vond. Veel plezier met het inrichten van je eigen woning. Check ook deze bijzondere woonkamers. 

The modern home for the minimalist
Arrow navigation 3b3136b1
Wat vind je van deze woningen? Laat een reactie achter bij de comments!
Casas inHAUS Modern Houses

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!